Trabzonspor’da Derbi Mesaisi Başladı: Hedef Fenerbahçe!

Trabzonspor (TS) - Trabzonspor | 09.02.2026 - 20:03, Güncelleme: 09.02.2026 - 20:05 589 kez okundu.
 

Trabzonspor’da Derbi Mesaisi Başladı: Hedef Fenerbahçe!

Trendyol Süper Lig Mehmet Ali Yılmaz Sezonu’nun 22. haftasında sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Trabzonspor, bu kritik mücadelenin hazırlıklarına ara vermeden başladı. 14 Şubat Cumartesi günü Papara Park’ta oynanacak maç öncesi bordo-mavili ekipte morallerin yüksek olduğu gözlendi.
Trabzonspor’da Derbi Mesaisi Başladı: Hedef Fenerbahçe! Trendyol Süper Lig Mehmet Ali Yılmaz Sezonu’nun 22. haftasında sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Trabzonspor, bu kritik mücadelenin hazırlıklarına ara vermeden başladı. 14 Şubat Cumartesi günü Papara Park’ta oynanacak maç öncesi bordo-mavili ekipte morallerin yüksek olduğu gözlendi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Yoğun Tempo Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde gerçekleştirilen haftanın ilk antrenmanı, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapıldı. Takımın derbi stratejisinin ilk adımlarının atıldığı antrenmanın detayları ise şöyle: Dinamik Isınma: Oyuncuların fiziksel hazır bulunuşluğunu artırmak amacıyla antrenmanın ilk bölümü yüksek tempoda geçti. Rondo ve Taktik: Isınmanın ardından "rondo" çalışmasıyla pas ve top kapma organizasyonları üzerinde duruldu. Dar Alan Çalışması: Antrenman, taktiksel disiplini ön plana çıkaran dar alanda çift kale maç ve oyun çalışmasıyla tamamlandı. Hazırlıklar Yarın Devam Edecek Trabzonspor, Fenerbahçe derbisi için taktiksel planlarını derinleştireceği hazırlıklarına yarın saat 13.00’te yapacağı antrenmanla devam edecek. Fatih Tekke’nin, özellikle Fenerbahçe’nin oyun kurma yollarını kilitleyecek özel bir savunma kurgusu üzerinde çalıştığı öğrenildi. Taraftarın Gözü Antrenman Notlarında Biletlerin tükenme noktasına geldiği dev derbi öncesi, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki her çalışma taraftarlar tarafından yakından takip ediliyor. Takımın sergilediği hırslı görüntü, zorlu maç öncesi camiaya galibiyet umudu veriyor. Analiz: Fatih Tekke'nin antrenmanlarda "dar alan" oyununa vurgu yapması, Fenerbahçe’nin hızlı oyuncularına karşı yakın markaj ve yoğun baskı kurmayı hedeflediğinin bir işareti olarak yorumlanabilir.
Trendyol Süper Lig Mehmet Ali Yılmaz Sezonu’nun 22. haftasında sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Trabzonspor, bu kritik mücadelenin hazırlıklarına ara vermeden başladı. 14 Şubat Cumartesi günü Papara Park’ta oynanacak maç öncesi bordo-mavili ekipte morallerin yüksek olduğu gözlendi.

Trabzonspor’da Derbi Mesaisi Başladı: Hedef Fenerbahçe!

Trendyol Süper Lig Mehmet Ali Yılmaz Sezonu’nun 22. haftasında sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Trabzonspor, bu kritik mücadelenin hazırlıklarına ara vermeden başladı. 14 Şubat Cumartesi günü Papara Park’ta oynanacak maç öncesi bordo-mavili ekipte morallerin yüksek olduğu gözlendi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Yoğun Tempo

Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde gerçekleştirilen haftanın ilk antrenmanı, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapıldı. Takımın derbi stratejisinin ilk adımlarının atıldığı antrenmanın detayları ise şöyle:

  • Dinamik Isınma: Oyuncuların fiziksel hazır bulunuşluğunu artırmak amacıyla antrenmanın ilk bölümü yüksek tempoda geçti.

  • Rondo ve Taktik: Isınmanın ardından "rondo" çalışmasıyla pas ve top kapma organizasyonları üzerinde duruldu.

  • Dar Alan Çalışması: Antrenman, taktiksel disiplini ön plana çıkaran dar alanda çift kale maç ve oyun çalışmasıyla tamamlandı.

Hazırlıklar Yarın Devam Edecek

Trabzonspor, Fenerbahçe derbisi için taktiksel planlarını derinleştireceği hazırlıklarına yarın saat 13.00’te yapacağı antrenmanla devam edecek. Fatih Tekke’nin, özellikle Fenerbahçe’nin oyun kurma yollarını kilitleyecek özel bir savunma kurgusu üzerinde çalıştığı öğrenildi.

Taraftarın Gözü Antrenman Notlarında

Biletlerin tükenme noktasına geldiği dev derbi öncesi, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki her çalışma taraftarlar tarafından yakından takip ediliyor. Takımın sergilediği hırslı görüntü, zorlu maç öncesi camiaya galibiyet umudu veriyor.

Analiz: Fatih Tekke'nin antrenmanlarda "dar alan" oyununa vurgu yapması, Fenerbahçe’nin hızlı oyuncularına karşı yakın markaj ve yoğun baskı kurmayı hedeflediğinin bir işareti olarak yorumlanabilir.

Trabzon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.