Trabzonspor 10'uncu Kupa İçin Antalya Sahasında: Trabzonspor Mars'ta Bile Oynar

Trabzonspor 21.05.2026 - 10:59, Güncelleme: 21.05.2026 - 11:08 480 kez okundu.
 

Trabzonspor 10'uncu Kupa İçin Antalya Sahasında: Trabzonspor Mars'ta Bile Oynar

Ziraat Türkiye Kupası finalinde 22 Mayıs Cuma günü Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, şanssızlığını kırarak kupayı 10. kez müzesine götürmeyi hedefliyor.
"Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarın Antalya'da Konyaspor ile karşılaşacak; Başkan Ertuğrul Doğan yer seçimine tepki göstererek 'Taraftarımıza haksızlık yapıldı' dedi." Trabzonspor 10'uncu Kupa İçin Antalya Sahasında: Trabzonspor Mars'ta Bile Oynar Ziraat Türkiye Kupası finalinde 22 Mayıs Cuma günü Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, şanssızlığını kırarak kupayı 10. kez müzesine götürmeyi hedefliyor. Karşılaşma öncesi konuşan Başkan Ertuğrul Doğan, finalin Antalya'da oynanma kararına tepki göstererek, "Taraftarımıza haksızlık yapıldı ancak Trabzonspor Mars'ta bile oynar" dedi. Antalya'da Dev Randevu Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası final müsabakasında yarın (22 Mayıs Cuma) Tümosan Konyaspor ile kozlarını paylaşacak. Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu'nda oynanacak ve saat 20.45'te başlayacak olan kritik mücadelede hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Hedef Üçüncü Finalde Şeytanın Bacağını Kırmak Son iki sezonda da finale yükselme başarısı gösteren ancak sırasıyla Beşiktaş ve Galatasaray'a mağlup olarak organizasyonu ikinci sırada tamamlayan bordo-mavililer, bu kez Konyaspor karşısında galibiyete ulaşarak kupayı Trabzon'a getirmek istiyor. Teknik direktör Fatih Tekke ve öğrencileri, tamamen bu maça konsantre olmuş durumda. Başkan Ertuğrul Doğan: "Adaletli Olduğunu Düşünmüyorum" Kulüp başkanı Ertuğrul Doğan, final mücadelesinin Antalya'ya verilmesiyle ilgili taraftarların yaşadığı kilometre dezavantajına dikkat çekti. Kararın adil olmadığını belirten Doğan, şu ifadeleri kullandı: "Antalya'da sezonu kupayla kapayarak hep beraber eğleneceğimiz bir maç olsun. Trabzonspor, Mars'ta bile oynar. Biz orada başka bir şey anlattık. Arada 4-5 katı daha fazla kilometre farkı var. Taraftarımıza haksızlık yapıldı. Adaletli olduğunu düşünmüyorum."
Ziraat Türkiye Kupası finalinde 22 Mayıs Cuma günü Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, şanssızlığını kırarak kupayı 10. kez müzesine götürmeyi hedefliyor.

"Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarın Antalya'da Konyaspor ile karşılaşacak; Başkan Ertuğrul Doğan yer seçimine tepki göstererek 'Taraftarımıza haksızlık yapıldı' dedi."

Trabzonspor 10'uncu Kupa İçin Antalya Sahasında: Trabzonspor Mars'ta Bile Oynar

Ziraat Türkiye Kupası finalinde 22 Mayıs Cuma günü Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, şanssızlığını kırarak kupayı 10. kez müzesine götürmeyi hedefliyor. Karşılaşma öncesi konuşan Başkan Ertuğrul Doğan, finalin Antalya'da oynanma kararına tepki göstererek, "Taraftarımıza haksızlık yapıldı ancak Trabzonspor Mars'ta bile oynar" dedi.

Antalya'da Dev Randevu

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası final müsabakasında yarın (22 Mayıs Cuma) Tümosan Konyaspor ile kozlarını paylaşacak. Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu'nda oynanacak ve saat 20.45'te başlayacak olan kritik mücadelede hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.

Hedef Üçüncü Finalde Şeytanın Bacağını Kırmak

Son iki sezonda da finale yükselme başarısı gösteren ancak sırasıyla Beşiktaş ve Galatasaray'a mağlup olarak organizasyonu ikinci sırada tamamlayan bordo-mavililer, bu kez Konyaspor karşısında galibiyete ulaşarak kupayı Trabzon'a getirmek istiyor. Teknik direktör Fatih Tekke ve öğrencileri, tamamen bu maça konsantre olmuş durumda.

Başkan Ertuğrul Doğan: "Adaletli Olduğunu Düşünmüyorum"

Kulüp başkanı Ertuğrul Doğan, final mücadelesinin Antalya'ya verilmesiyle ilgili taraftarların yaşadığı kilometre dezavantajına dikkat çekti. Kararın adil olmadığını belirten Doğan, şu ifadeleri kullandı:

"Antalya'da sezonu kupayla kapayarak hep beraber eğleneceğimiz bir maç olsun. Trabzonspor, Mars'ta bile oynar. Biz orada başka bir şey anlattık. Arada 4-5 katı daha fazla kilometre farkı var. Taraftarımıza haksızlık yapıldı. Adaletli olduğunu düşünmüyorum."

Trabzon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.