Taka61Net
Taka61Net
Çisenti
Trabzon · 11°C
Bizi Takip Edin
06 Kasım 2026 - 17:05

Trabzonspor'da Alanyaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda oynayacağı Alanyaspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Thomas Reis yönetiminde başladı.

0 Okunma 0 Paylaşım
Trabzonspor'da Alanyaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Trabzonspor'da Alanyaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Trendyol Süper Lig Adnan Süvari Sezonu’nun 11. haftasında deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarına başladı.

Trendyol Süper Lig Adnan Süvari Sezonu'nda galibiyet serisi hedefleyen Trabzonspor, 11. hafta kapsamında deplasmanda oynayacağı Corendon Alanyaspor maçı için hazırlıklarına hız kesmeden başladı.

Teknik Direktör Thomas Reis yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncuların hırslı ve odaklı olduğu gözlendi.

İDMANIN DETAYLARI: REJENERASYON VE DAR ALAN ÇALIŞMASI

Zorlu Alanya deplasmanı öncesi gerçekleştirilen günün idmanında futbolcular gruplara ayrıldı:

Rejenerasyon Çalışması: UEFA Konferans Ligi'ndeki Freiburg karşılaşmasında ilk 11'de forma giyen ve uzun süre süre alan oyuncular, yenilenme (rejenerasyon) çalışmasıyla idmanı tamamladı.

Rondo ve Dar Alan Oyunları: Diğer futbolcular ise ısınma hareketlerinin ardından rondo çalışması ve dar alanda taktiksel oyunlar gerçekleştirdi.

SON ÇALIŞMA YARIN SAAT 13.00'TE

Alanyaspor maçı hazırlıklarını Trabzon'da sürdüren bordo-mavililer, hazırlıklarına yarın devam edecek. Trabzonspor, yarın saat 13.00'te yapacağı son antrenmanla Alanya deplasmanı çalışmalarını tamamlayacak ve maç için hareket edecek.

Trabzon /Merkez

Kaynak: Trabzonspor

#trabzonspor #alanyaspor #thomas reis

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!