google.com, pub-6169601410457476, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Taka61Net
Taka61Net
Bilinmiyor
Trabzon · 23°C
Bizi Takip Edin
02 Temmuz 2026 - 17:42

Ortahisar Belediyesi'nden Şefkat Eli: İhtiyaç Sahibi Ailelerin Evleri Yenileniyor!

Trabzon Ortahisar haberleri: Ortahisar Belediyesi'nden yüreklere dokunan sosyal belediyecilik hamlesi! Belediye Başkanı Ahmet Kaya liderliğinde başlatılan ev onarım seferberliğiyle Doğançay'dan Bahçecik'e kadar 6 mahallede ihtiyaç sahibi ailelerin evleri yalıtım, sıva ve çatı onarımlarıyla baştan aşağı yenileniyor. Doğançay Mahallesi sakinlerinden Gülizar Akyol'un yüzünü güldüren projenin detayları, başvuru süreci ve Başkan Kaya'nın açıklamaları haberimizde.

0 Okunma 0 Paylaşım
Ortahisar Belediyesi'nden Şefkat Eli: İhtiyaç Sahibi Ailelerin Evleri Yenileniyor!

Ortahisar Belediyesi'nden Şefkat Eli: İhtiyaç Sahibi Ailelerin Evleri Yenileniyor!

Ortahisar Belediyesi, "sosyal belediyecilik" anlayışının en güzel örneklerini sergileyerek ihtiyaç sahibi vatandaşların yaşam koşullarını iyileştirmeye devam ediyor. Sosyal Hizmetler Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen hummalı çalışmalarla; yalıtımdan çatıya, boyadan eşya desteğine kadar evler baştan aşağı yenileniyor. Son olarak Doğançay Mahallesi'nde gerçekleştirilen çalışma, devlet-millet dayanışmasının en sıcak örneğini gözler önüne serdi.

"Artık Önümüzdeki Kış Üşümeyeceğiz"

Doğançay Mahallesi'nde yaşayan ve 5 ay önce eşini kaybeden Gülizar Akyol'un tamamlanmamış evi, Ortahisar Belediyesi ekiplerinin dokunuşuyla sıcak bir yuvaya dönüştürüldü:

Eksikler Hızla Giderildi: Hayırseverler ve devlet desteğiyle yapılan ancak sıvası eksik kalan ev için harekete geçen belediye ekipleri, kısa sürede sıva ve yalıtım çalışmalarını tamamladı.

Gülizar Akyol'dan Teşekkür: Yapılan onarımla evinin artık daha güvenli ve sağlıklı hale geldiğini belirten Akyol, "Evimiz kış ayında çok soğuk oluyordu, artık önümüzdeki kış üşümeyeceğiz. Allah razı olsun" diyerek Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'ya ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

6 Mahallede Eş Zamanlı Yenileme Seferberliği

Ortahisar genelinde dayanışma ağını büyüttüklerini vurgulayan Belediye Başkanı Ahmet Kaya, hiçbir vatandaşı yalnız ve çaresiz bırakmayacaklarının altını çizdi. Belediyenin şu an aktif olarak çalışma yürüttüğü bölgeler ve destek kalemleri şunlardır:

Çalışma Yapılan Mahalleler:

Doğançay

Gürbulak

Bahçecik

Akkaya

Sanayi

Subaşı

Verilen Onarım ve Yenileme Destekleri:

Dış cephe yalıtımı ve sıva uygulamaları

Çatı onarımı ve izolasyon

İç mekan parke ve boya işleri

İhtiyaç durumuna göre ev eşyası desteği

Başkan Ahmet Kaya: "Amacımız, hemşehrilerimizin daha güvenli, sağlıklı ve insanca yaşayabilecekleri yaşam alanlarına kavuşmalarını sağlamaktır. Hiçbir vatandaşımızın kendisini yalnız hissetmediği, dayanışmanın en güzel örneklerini yaşatan bir Ortahisar için kararlılıkla çalışıyoruz."

#belediye #trabzon

Galeri

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!