Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finale Kalan Takımlar

Trabzonspor 25.01.2019 - 07:09, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finale Kalan Takımlar

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finale Kalan Takımlar Ziraat Türkiye Kupasında Akhisarspor,Yeni Malatyaspor,Göztepe,Hatayspor,Trabzonspor,Kasımpaşa ve Ümraniyespor Rakiplerini geçerek çeyrek finale yükseldiler. Trabzonspor kuraya seri başı olarak katılacak olup,kura çekim tarihi henüz açıklanmamıştır. Çeyrek final ilk maçları 5,6,7 şubatta ikinci maçlar ise 26,27,28 şubatta oynanacak.   Hava şartlarından dolayı ertelenmiş olan Galatasaray Boluspor 29 Ocak tarihinde karşılaşacak çeyrek fnalin son takımıda bu maçla belli olacak.  

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finale Kalan Takımlar

Ziraat Türkiye Kupasında Akhisarspor,Yeni Malatyaspor,Göztepe,Hatayspor,Trabzonspor,Kasımpaşa ve Ümraniyespor Rakiplerini geçerek çeyrek finale yükseldiler. Trabzonspor kuraya seri başı olarak katılacak olup,kura çekim tarihi henüz açıklanmamıştır.

Çeyrek final ilk maçları 5,6,7 şubatta ikinci maçlar ise 26,27,28 şubatta oynanacak.

 

Hava şartlarından dolayı ertelenmiş olan Galatasaray Boluspor 29 Ocak tarihinde karşılaşacak çeyrek fnalin son takımıda bu maçla belli olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.