Zağnos Vadisindeki Kanalizasyon ve Yağmur Suyı Hatları Ayrılıyor

Genel 15.06.2019 - 19:05, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Zağnos Vadisindeki Kanalizasyon ve Yağmur Suyı Hatları Ayrılıyor

Zağnos Vadisindeki Kanalizasyon ve Yağmur Suyı Hatları Ayrılıyor     Ortahisar ilçesindeki kanalizasyon hatlarının yağmur suyu menfezlerinden ayrılmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Zağnos Vadisi’nin güney kısmında yer alan yağmur suyu menfezi ile kanalizasyon hattını birbirinden ayırma ve temizlik çalışmaları TİSKİ ekipleri tarafından tamamlanırken, vadinin devamındaki kanalizasyon hatlarının ayrılması çalışmalarına ise devam ediliyor.     Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, kanalizasyon hatlarının menfezlerden ayrılmasının insan ve çevre sağlığı için büyük önem taşıdığını ifade etti.   Zağnos Vadisi’nde, kanalizasyon hattının menfeze bağlı olmasından dolayı görüntü kirliliği yaşandığını ve hoş olmayan kokular ortaya çıktığını kaydeden Zorluoğlu, “Çevre duyarlılığımızın bir göstergesi olarak şehrimizin merkezinde bulunan Zağnos Vadisi’ndeki istenmeyen tabloyu ortadan kaldırmak üzere TİSKİ ekiplerimiz süratle çalışmalara başladı. Vadinin diğer kısmında da aynı çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Böylece vadideki görüntü kirliliği ve nahoş koku son bulacaktır” dedi.  

Zağnos Vadisindeki Kanalizasyon ve Yağmur Suyı Hatları Ayrılıyor

 

 

Ortahisar ilçesindeki kanalizasyon hatlarının yağmur suyu menfezlerinden ayrılmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Zağnos Vadisi’nin güney kısmında yer alan yağmur suyu menfezi ile kanalizasyon hattını birbirinden ayırma ve temizlik çalışmaları TİSKİ ekipleri tarafından tamamlanırken, vadinin devamındaki kanalizasyon hatlarının ayrılması çalışmalarına ise devam ediliyor.  

 

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, kanalizasyon hatlarının menfezlerden ayrılmasının insan ve çevre sağlığı için büyük önem taşıdığını ifade etti.

 

Zağnos Vadisi’nde, kanalizasyon hattının menfeze bağlı olmasından dolayı görüntü kirliliği yaşandığını ve hoş olmayan kokular ortaya çıktığını kaydeden Zorluoğlu, “Çevre duyarlılığımızın bir göstergesi olarak şehrimizin merkezinde bulunan Zağnos Vadisi’ndeki istenmeyen tabloyu ortadan kaldırmak üzere TİSKİ ekiplerimiz süratle çalışmalara başladı. Vadinin diğer kısmında da aynı çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Böylece vadideki görüntü kirliliği ve nahoş koku son bulacaktır” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.