Yardımcı antröner Muzaffer Bilazer Trabzonspor her kupaya talip

Trabzonspor 29.02.2020 - 19:59, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Yardımcı antröner Muzaffer Bilazer Trabzonspor her kupaya talip

Yardımcı antröner Muzaffer Bilazer Trabzonspor her kupaya talip   Trabzonspor’un Çaykur Rizespor’u 5-2 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında Yardımcı Antrenör Muzaffer Bilazer açıklamalarda bulundu. Bilazer, “3 maç üst üste kaybeden Rizzespor’a karşı zorlanabileceğimizi biliyorduk. Oyuna çok coşkusuz başladık. Top bizdeyken sıkıntımız olmuyor ama rakipteyken sıkıntı yaşıyoruz. İkinci yarı bunları çözdük. Daha istekli bir   Trabzonspor oldu. İkinci yarı ne kadar istediğimizi gösterdik. Fenerbahçe’ye karşı oynamak he zaman zordur. Trabzonspor her kupaya talip. Önümüzde zorlu bir dönem var. İyi bir kadromuz var. İyi kullandığımız sürece her zorluğu aşarız. Fenerbahçe’ye karşı avantajlı bir skorla Kadıköy’e gitmek istiyoruz.” dedi.

Yardımcı antröner Muzaffer Bilazer Trabzonspor her kupaya talip

 

Trabzonspor’un Çaykur Rizespor’u 5-2 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında Yardımcı Antrenör Muzaffer Bilazer açıklamalarda bulundu. Bilazer, “3 maç üst üste kaybeden Rizzespor’a karşı zorlanabileceğimizi biliyorduk. Oyuna çok coşkusuz başladık. Top bizdeyken sıkıntımız olmuyor ama rakipteyken sıkıntı yaşıyoruz. İkinci yarı bunları çözdük. Daha istekli bir

 

Trabzonspor oldu. İkinci yarı ne kadar istediğimizi gösterdik. Fenerbahçe’ye karşı oynamak he zaman zordur. Trabzonspor her kupaya talip. Önümüzde zorlu bir dönem var. İyi bir kadromuz var. İyi kullandığımız sürece her zorluğu aşarız. Fenerbahçe’ye karşı avantajlı bir skorla Kadıköy’e gitmek istiyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.