Yabancı firmalarla iş yapma fırsatı

Genel 21.08.2020 - 10:56, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Yabancı firmalarla iş yapma fırsatı

Yabancı firmalarla iş yapma fırsatı     Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TTSO) yürütmekte olduğu Avrupa İşletmeler Ağı projesi kapsamında, Kocaeli Ticaret Odası ve ABİGEM Doğu Marmara ortaklığında, firmaların sanal ortamda yabancı firma temsilcileri ile iş görüşmeleri yapabileceği "Co-Matching Business Matchmaking Event" etkinliği 25 Ağustos 2020 tarihinde sanal olarak düzenlenecektir. HANGİ SEKTÖRLERİ İLGİLENDİRİYOR Firmaların uluslararası pazarlara açılmalarını, yeni iş fırsatları ve bağlantıları ile ağlarını genişletmelerini sağlayan önemli bir eşleştirme sağlayan etkinlik; Otomotiv Yan Sanayi, Makina ve Metal, Plastik ve Kauçuk, Kimya (Oto Boya ve Bakım Ürünleri), Yapı ve Yapı Materyalleri, Enerji, Çevre, Gıda, Mobilya, Elektrik - Elektronik, Bilişim ve İletişim Teknolojileri sektörlerini yakından ilgilendirmektedir. KAYITLAR ÜCRETSİZ Co-Matching Business Matchmaking Event, online toplantılar için özel olarak tasarlanmış yeni B2match sistemi aracıyla düzenlenecek olup kayıtlar proje ortaklarına özel olarak ücretsizdir. Ayrıntılı bilgi ve kayıt için https://co-matching2020.b2match.io/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Ücretsiz kayıt için kayıt esnasında "Support Office" kısmında odamızı "TRABZON CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY" seçmeniz gerekmektedir. Katılmak isteyen firmalarımızın link üzerinden en geç 23 Ağustos 2020 tarihine kadar kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Yabancı firmalarla iş yapma fırsatı

 

 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TTSO) yürütmekte olduğu Avrupa İşletmeler Ağı projesi kapsamında, Kocaeli Ticaret Odası ve ABİGEM Doğu Marmara ortaklığında, firmaların sanal ortamda yabancı firma temsilcileri ile iş görüşmeleri yapabileceği "Co-Matching Business Matchmaking Event" etkinliği 25 Ağustos 2020 tarihinde sanal olarak düzenlenecektir.

HANGİ SEKTÖRLERİ İLGİLENDİRİYOR

Firmaların uluslararası pazarlara açılmalarını, yeni iş fırsatları ve bağlantıları ile ağlarını genişletmelerini sağlayan önemli bir eşleştirme sağlayan etkinlik; Otomotiv Yan Sanayi, Makina ve Metal, Plastik ve Kauçuk, Kimya (Oto Boya ve Bakım Ürünleri), Yapı ve Yapı Materyalleri, Enerji, Çevre, Gıda, Mobilya, Elektrik - Elektronik, Bilişim ve İletişim Teknolojileri sektörlerini yakından ilgilendirmektedir.

KAYITLAR ÜCRETSİZ

Co-Matching Business Matchmaking Event, online toplantılar için özel olarak tasarlanmış yeni B2match sistemi aracıyla düzenlenecek olup kayıtlar proje ortaklarına özel olarak ücretsizdir.

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için https://co-matching2020.b2match.io/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ücretsiz kayıt için kayıt esnasında "Support Office" kısmında odamızı "TRABZON CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY" seçmeniz gerekmektedir.

Katılmak isteyen firmalarımızın link üzerinden en geç 23 Ağustos 2020 tarihine kadar kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.