VARYAP Yomra Sanayi Sitesinin temeli atıldı

Ekonomi 23.05.2018 - 18:44, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

VARYAP Yomra Sanayi Sitesinin temeli atıldı

Trabzon'un Yomra ilçesinde 45 dönüm arazi üzerine yapılacak VARYAP Yomra Sanayi Sitesinin temeli düzenlenen törenle atıldı. TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, törende konuşma yaptı.
VARYAP Yomra Sanayi Sitesinin temeli atıldı        TRABZON (AA) - Yomra ilçesinde 45 dönüm arazi üzerine yapılacak VARYAP Yomra Sanayi Sitesinin temeli düzenlenen törenle atıldı.     Trabzon Valisi Yücel Yavuz, törende yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içinde, özel sektörü ve kamu sektörüyle milletin her ferdinin çalışarak güzel eserler ortaya koyduğunu belirterek, "2023 ve sonrası Türk asrı olacaktır. Dünyanın en güçlü 10 ekonomisinden biri ve en gelişmiş ülkelerinden biri olacaktır. Bunu Varlıbaş ailesi gibi milli ve yerli duygularla bezenmiş değerli iş adamlarımızın özverisiyle söylüyoruz." dedi. Vali Yavuz, sanayi sitesinde yapılacak iş yerleriyle istihdama katkı olacağına dikkati çekti.     TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ise diğer yatırımcıları, Varlıbaş'ı örnek alarak doğdukları veya büyüdükleri şehir olan Trabzon'a yatırım yapmaya davet etti.     Yatırım adasının da yakın zamanda Trabzon'a kazandırılacağını kaydeden Balta, şunları söyledi:   "Türkiye'nin ilerlemesini, gelişmesini engellemeye çalışanların 'Ekonomik kriz var' diye yaygara koparmaları, dövizle uğraşmalarına en büyük ders burada Süleyman Varlıbaş ve evlatlarının yaptığı ve temelini atacağımız yatırım. Böyle bir ortamda hem içerideki hem de dışarıdaki düşmanlara ders verircesine bu yatırımı yapan Süleyman Varlıbaş Beyi kutluyorum. Burada işsizlik oranı azalacaktır. Bu manada çok büyük değer katacaktır Trabzon'umuza."     Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş da Trabzon'un, vefa borcu duyduğu bir yer olduğuna işaret ederek, "Allah bize nasip etti, kendi doğduğumuz bölgede yatırım yapma imkanı sundu. Şimdi bir yenisini yapma imkanıyla karşı karşıyayız. Trabzon'un ekonomisinin gelişmesi, istihdamın artması, Trabzon'un marka değerinin yükselmesi için yeni projeler yapmayı inşallah Allah bize tekrar nasip eder." diye konuştu.     Varlıbaş, projenin gerçekleşmesindeki destek ve emeğinden ötürü Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu'na teşekkür etti.     Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdinç Varlıbaş da 380 iş yerinden, bağımsız bölümden oluşan bu projeye hep birlikte başladıklarını kaydederek, "2019 yılının aralık ayına bu projeyi yetiştirip esnafımızın, ticaret erbabımızın beğenisine ve kullanımına sunmayı hedefliyoruz. Bütün tedarikçilerimizi belirledik. Çok hızlı şekilde bu projenin inşaatına başladığımız gibi bitirmeyi Allah bize nasip etsin." dedi. Konuşmaların ardından protokol üyelerince sanayi sitesinin temeli atıldı.     Törene, Yomra Kaymakamı Hasan Balcı, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısallihoğlu, TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren, eski devlet bakanı Eyüp Aşık ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Trabzon'un Yomra ilçesinde 45 dönüm arazi üzerine yapılacak VARYAP Yomra Sanayi Sitesinin temeli düzenlenen törenle atıldı. TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, törende konuşma yaptı.

VARYAP Yomra Sanayi Sitesinin temeli atıldı 

 
 
 
TRABZON (AA) - Yomra ilçesinde 45 dönüm arazi üzerine yapılacak VARYAP Yomra Sanayi Sitesinin temeli düzenlenen törenle atıldı.
 
 
Trabzon Valisi Yücel Yavuz, törende yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içinde, özel sektörü ve kamu sektörüyle milletin her ferdinin çalışarak güzel eserler ortaya koyduğunu belirterek, "2023 ve sonrası Türk asrı olacaktır. Dünyanın en güçlü 10 ekonomisinden biri ve en gelişmiş ülkelerinden biri olacaktır. Bunu Varlıbaş ailesi gibi milli ve yerli duygularla bezenmiş değerli iş adamlarımızın özverisiyle söylüyoruz." dedi.
Vali Yavuz, sanayi sitesinde yapılacak iş yerleriyle istihdama katkı olacağına dikkati çekti.
 
 
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ise diğer yatırımcıları, Varlıbaş'ı örnek alarak doğdukları veya büyüdükleri şehir olan Trabzon'a yatırım yapmaya davet etti.
 
 
Yatırım adasının da yakın zamanda Trabzon'a kazandırılacağını kaydeden Balta, şunları söyledi:
 
"Türkiye'nin ilerlemesini, gelişmesini engellemeye çalışanların 'Ekonomik kriz var' diye yaygara koparmaları, dövizle uğraşmalarına en büyük ders burada Süleyman Varlıbaş ve evlatlarının yaptığı ve temelini atacağımız yatırım. Böyle bir ortamda hem içerideki hem de dışarıdaki düşmanlara ders verircesine bu yatırımı yapan Süleyman Varlıbaş Beyi kutluyorum. Burada işsizlik oranı azalacaktır. Bu manada çok büyük değer katacaktır Trabzon'umuza."
 
 
Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş da Trabzon'un, vefa borcu duyduğu bir yer olduğuna işaret ederek, "Allah bize nasip etti, kendi doğduğumuz bölgede yatırım yapma imkanı sundu. Şimdi bir yenisini yapma imkanıyla karşı karşıyayız. Trabzon'un ekonomisinin gelişmesi, istihdamın artması, Trabzon'un marka değerinin yükselmesi için yeni projeler yapmayı inşallah Allah bize tekrar nasip eder." diye konuştu.
 
 
Varlıbaş, projenin gerçekleşmesindeki destek ve emeğinden ötürü Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu'na teşekkür etti.
 
 
Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdinç Varlıbaş da 380 iş yerinden, bağımsız bölümden oluşan bu projeye hep birlikte başladıklarını kaydederek, "2019 yılının aralık ayına bu projeyi yetiştirip esnafımızın, ticaret erbabımızın beğenisine ve kullanımına sunmayı hedefliyoruz. Bütün tedarikçilerimizi belirledik. Çok hızlı şekilde bu projenin inşaatına başladığımız gibi bitirmeyi Allah bize nasip etsin." dedi.
Konuşmaların ardından protokol üyelerince sanayi sitesinin temeli atıldı.
 
 
Törene, Yomra Kaymakamı Hasan Balcı, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısallihoğlu, TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren, eski devlet bakanı Eyüp Aşık ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.