Ünal Karaman ve Futbolcular Söyleşiye Katıldı

Trabzonspor 15.02.2019 - 21:25, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ünal Karaman ve Futbolcular Söyleşiye Katıldı

Ünal Karaman ve Futbolcular Söyleşiye Katıldı   Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ile futbolculardan Kaptan Jose Sosa, Yusuf Yazıcı ve Caleb Ekuban Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından düzenlenen söyleşiye konuşmacı olarak katıldılar. Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan Kongre Merkezi'nde düzenlenen Türkiye Söyleşileri etkinliğinde Ünal Karaman ve futbolcular Trabzon'a yurt dışından gelen 500'ü aşkın yabancı öğrenciye Türkiye hakkında bilgi verip ülkemiz hakkında sohbet ettiler. Etkinliğin ardından Teknik Direktör Ünal Karaman ve futbolcular günün anısına katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirdi

Ünal Karaman ve Futbolcular Söyleşiye Katıldı

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ile futbolculardan Kaptan Jose Sosa, Yusuf Yazıcı ve Caleb Ekuban Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından düzenlenen söyleşiye konuşmacı olarak katıldılar.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan Kongre Merkezi'nde düzenlenen Türkiye Söyleşileri etkinliğinde Ünal Karaman ve futbolcular Trabzon'a yurt dışından gelen 500'ü aşkın yabancı öğrenciye Türkiye hakkında bilgi verip ülkemiz hakkında sohbet ettiler.

Etkinliğin ardından Teknik Direktör Ünal Karaman ve futbolcular günün anısına katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.