Ünal Karaman Göztepe Maçı Sonrası Şöyle Konuştu

Trabzonspor 22.02.2019 - 23:10, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ünal Karaman Göztepe Maçı Sonrası Şöyle Konuştu

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanan ve 3-1'lik Trabzonspor galibiyetiyle sonuçlanan Göztepe maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Ünal Karaman Göztepe Maçı Sonrası Şöyle Konuştu   Oynayanlar değil alkışlayanlar büyüktyür. Göztepe taraftarına teşekkür ediyorum. Genç kardeşlerimiz bir çok şeyle yüzleşerek milli takımlarımıza hazırlanacaklar. Biraz belki hızlı geldiler. Sezon başında koyduğumuz bir plan vardı. Önce 1461'e gidip oradan geleceklerdi. Ancak bazı sıkıntılar oldu. Şimdi onlar durmadan çalışacaklar. öğrenecekleri çok şeyler var daha.   Bizim baktığımız açıdan penaltı pozisyonu tabiki farklı gözüküyor. Oyuncunun dışarıya doğru bir kontrolü var. Siz her pozisyonu inceleyip ağır ağır karar verirseniz çok faul bulursunuz.   Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanan ve 3-1'lik Trabzonspor galibiyetiyle sonuçlanan Göztepe maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.   Göztepe taraftarına teşekkür ederek sözlerine başlayan Ünal Karaman,  "Oynayanı ve kazananı centilmence alkışlayan Göztepe taraftarına teşekkür ederim. Sahalarda görmek istediğimiz bir hareketti. Bizim galibiyetimiz kadar anlamlı bir hareketti. Oyuncularım son zamanlarda bir hayli zor bir dönemden geçiyor. Sayıları bir hayli az ve genç bir oyuncu grubuyla mücadele ediyoruz. Tabi ki hayatta biz her imkana bir imtihan, her imtihana da bir imkan olarak bakarız. Bu kardeşlerimize biz bir imkan verdik, onlar öğrenmeye devam ederek yarışacaklar. Acı çekecekler, çile çekecekler, daha çok çalışacaklar ama 'oldum' demeyecekler. Ben bugün onlardan bazılarına görev verdim; ama inanın bana daha yolun çok başındalar. Çok çalışacaklar, çok mücadele edecekler biz de onları alkışlayacağız. Türk spor ve futbol kamuoyu onları alkışlayarak takdir edecek. Kazandığımız için mutluyum, ama bunu bir coşku haline getirip farklı noktaya çekmemizin bir anlamı yok. Salı günü çok önemli bir kupa müsabakası oynayacağız. İnşallah en kısa sürede yaralarımızı sarıp, tedavilerimizi yapıp Salı günü de en iyi kadromuzla, en iyi müsabakayı oynayıp turu geçmek istiyoruz" dedi.
Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanan ve 3-1'lik Trabzonspor galibiyetiyle sonuçlanan Göztepe maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ünal Karaman Göztepe Maçı Sonrası Şöyle Konuştu

 

Oynayanlar değil alkışlayanlar büyüktyür. Göztepe taraftarına teşekkür ediyorum. Genç kardeşlerimiz bir çok şeyle yüzleşerek milli takımlarımıza hazırlanacaklar. Biraz belki hızlı geldiler. Sezon başında koyduğumuz bir plan vardı. Önce 1461'e gidip oradan geleceklerdi. Ancak bazı sıkıntılar oldu. Şimdi onlar durmadan çalışacaklar. öğrenecekleri çok şeyler var daha.

 

Bizim baktığımız açıdan penaltı pozisyonu tabiki farklı gözüküyor. Oyuncunun dışarıya doğru bir kontrolü var. Siz her pozisyonu inceleyip ağır ağır karar verirseniz çok faul bulursunuz.

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanan ve 3-1'lik Trabzonspor galibiyetiyle sonuçlanan Göztepe maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

Göztepe taraftarına teşekkür ederek sözlerine başlayan Ünal Karaman,

 "Oynayanı ve kazananı centilmence alkışlayan Göztepe taraftarına teşekkür ederim. Sahalarda görmek istediğimiz bir hareketti. Bizim galibiyetimiz kadar anlamlı bir hareketti. Oyuncularım son zamanlarda bir hayli zor bir dönemden geçiyor. Sayıları bir hayli az ve genç bir oyuncu grubuyla mücadele ediyoruz. Tabi ki hayatta biz her imkana bir imtihan, her imtihana da bir imkan olarak bakarız. Bu kardeşlerimize biz bir imkan verdik, onlar öğrenmeye devam ederek yarışacaklar. Acı çekecekler, çile çekecekler, daha çok çalışacaklar ama 'oldum' demeyecekler. Ben bugün onlardan bazılarına görev verdim; ama inanın bana daha yolun çok başındalar. Çok çalışacaklar, çok mücadele edecekler biz de onları alkışlayacağız. Türk spor ve futbol kamuoyu onları alkışlayarak takdir edecek. Kazandığımız için mutluyum, ama bunu bir coşku haline getirip farklı noktaya çekmemizin bir anlamı yok. Salı günü çok önemli bir kupa müsabakası oynayacağız. İnşallah en kısa sürede yaralarımızı sarıp, tedavilerimizi yapıp Salı günü de en iyi kadromuzla, en iyi müsabakayı oynayıp turu geçmek istiyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.