Ümraniyespor Trabzonspor Maçı Bilet Fiyatları

Trabzonspor 25.02.2019 - 11:05, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ümraniyespor Trabzonspor Maçı Bilet Fiyatları

Ümraniyespor Trabzonspor Maçı Bilet Fiyatları 26 Şubat 2019 Salı Saat 20:00 Bilet Fiyatları Doğu Tribün = 100,00 TL Misafir Tribün = 75,00 TL KARŞILAŞMA İLE İLGİLİ BİLGİLER   BİLET SATIŞ LOGO KISITI ·  Ümraniyespor biletleri, Trabzonspor A.Ş. Logolu Passolig kartlar hariç, diğer tüm Passolig kartlar ile satın alınabilir. ·  Trabzonspor A.Ş. Logolu kartlar sadece rakip tribünden bilet alabileceklerdir.    BİLET KOMBİNE TRANSFER KISITI ·  Bilet/kombine transfer kısıtları, bilet satış logo kısıtları ile aynıdır. Ümraniyespor bilet/kombine sahipleri, Trabzonspor A.Ş. Logolu Passolig kartlar hariç, diğer tüm Passolig kartlara biletlerini maçlık olarak transfer edebilirler. ·  Rakip Takım tribünlerinden bilet satın almış olanlar koltuklarını sadece Trabzonspor A.Ş. Logolu Passolig kartlara transfer edebilirler.    ÖZEL BİLGİLER ·  Bu karşılaşmada kağıt bilet satışı vardır. ·  Kağıt bilet satışları sadece stadyum gişelerinden Batı Tribün ve Güney Kale Arkası Tribün için yapılmaktadır.     ENGELLİ TRİBÜN BİLETLERİ ·         Engelli tribün biletleri engelli tribün kapasitesi ile sınırlıdır. Engelli tribün girişleri için Passolig kart zorunluluğu bulunmaktadır. ·         Engelli tribün bilet başvuruları stadyum gişelerinden yapılmaktadır.   ·         Engelli tribün biletleri transfer edilemeyecektir. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ümraniyespor Trabzonspor Maçı Bilet Fiyatları

26 Şubat 2019 Salı Saat 20:00

Bilet Fiyatları

Doğu Tribün = 100,00 TL

Misafir Tribün = 75,00 TL

KARŞILAŞMA İLE İLGİLİ BİLGİLER

 

BİLET SATIŞ LOGO KISITI

·  Ümraniyespor biletleri, Trabzonspor A.Ş. Logolu Passolig kartlar hariç, diğer tüm Passolig kartlar ile satın alınabilir.

·  Trabzonspor A.Ş. Logolu kartlar sadece rakip tribünden bilet alabileceklerdir.

 

 BİLET KOMBİNE TRANSFER KISITI

·  Bilet/kombine transfer kısıtları, bilet satış logo kısıtları ile aynıdır. Ümraniyespor bilet/kombine sahipleri, Trabzonspor A.Ş. Logolu Passolig kartlar hariç, diğer tüm Passolig kartlara biletlerini maçlık olarak transfer edebilirler.

·  Rakip Takım tribünlerinden bilet satın almış olanlar koltuklarını sadece Trabzonspor A.Ş. Logolu Passolig kartlara transfer edebilirler.

 

 ÖZEL BİLGİLER

·  Bu karşılaşmada kağıt bilet satışı vardır.

·  Kağıt bilet satışları sadece stadyum gişelerinden Batı Tribün ve Güney Kale Arkası Tribün için yapılmaktadır.

 

 

ENGELLİ TRİBÜN BİLETLERİ

·         Engelli tribün biletleri engelli tribün kapasitesi ile sınırlıdır. Engelli tribün girişleri için Passolig kart zorunluluğu bulunmaktadır.

·         Engelli tribün bilet başvuruları stadyum gişelerinden yapılmaktadır.

 

·         Engelli tribün biletleri transfer edilemeyecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.