Uluslararası Trabzon Yarı Maratonunda Yarışıda Bırakamazdım Ayakkabılarımıda

Gündem 24.02.2019 - 12:57, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Uluslararası Trabzon Yarı Maratonunda Yarışıda Bırakamazdım Ayakkabılarımıda

Uluslararası Trabzon Yarı Maratonunda Yarışıda Bırakamazdım Ayakkabılarımıda   Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından, Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıldönümü münasebetiyle bu yıl 39’uncusu düzenlenen Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu, 24’üncüsü düzenlenen Halk Koşusu ve 4’üncüsü düzenlenen 11.5 km Koşusu tamamlandı.     Herkesin katılabildiği 24’üncü Halk Koşusunda oldukça güzel görüntüler ortaya çıktı. Ayağını sıkan ayakkabılarını eline alarak koşuyu tamamlayan zihinsel engelli Büşra Asena Küçücük Kaplan takdir topladı. Koşmayı çok sevdiğini ifade eden kaplan, “Koşarken ayakkabılar beni rahatsız etti. Yarışı da ayakkabılarımı da bırakamazdım. Ayakkabılarımı elime alarak koşuyu tamamladım” dedi.

Uluslararası Trabzon Yarı Maratonunda Yarışıda Bırakamazdım Ayakkabılarımıda

 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından, Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıldönümü münasebetiyle bu yıl 39’uncusu düzenlenen Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu, 24’üncüsü düzenlenen Halk Koşusu ve 4’üncüsü düzenlenen 11.5 km Koşusu tamamlandı.

 

 

Herkesin katılabildiği 24’üncü Halk Koşusunda oldukça güzel görüntüler ortaya çıktı. Ayağını sıkan ayakkabılarını eline alarak koşuyu tamamlayan zihinsel engelli Büşra Asena Küçücük Kaplan takdir topladı. Koşmayı çok sevdiğini ifade eden kaplan, “Koşarken ayakkabılar beni rahatsız etti. Yarışı da ayakkabılarımı da bırakamazdım. Ayakkabılarımı elime alarak koşuyu tamamladım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.