Türk Yıldızları Trabzon Semalarında

Yaşam-Çevre 25.07.2018 - 09:21, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Türk Yıldızları Trabzon Semalarında

Türk Yıldızları Trabzon Semalarında   Ortahisar Belediyesi' nin Katkıları ile Türk Yıldızları Trabzon Semalarında   Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, geçen yıl yapılan gösteri uçuşunun vatandaşlar tarafından çok beğenildiğini bundan dolayı ikinci defa Türk Yıldızları'nı Ortahisar' a davet ettiklerini belirterek "Geçen yıl Türk Yıldızları tarafından sahilde yapılan gösteri uçuşu Trabzon tarihinin en kalabalık organizasyonu olmuştu. Sahil boyu vatandaşlarımız tarafından tıklım tıklım doldurulmuştu. Tekrar aynı duyguları heyecanı ve gururu vatandaşlarımıza yaşatmak için 30 Eylül tarihinde yeni bir organizasyon tertipledik. Türk Hava Kuvvetleri'nin güzide ekibi Türk Yıldızları'nı Trabzon'da ağırlamak bizi heyecanlandırdığı gibi son derece mutlu da ediyor. Bilindiği üzere Türk Yıldızları, savaş uçaklarıyla yapılan gösteri uçuşlarında dünyada çok saygın bir yer edinmiş ve adını bütün dünyaya duyurmuştur. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tanıtım yüzü olan Türk Yıldızları'nı bir kez daha Ortahisar' da ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Ve bütün vatandaşlarımızı 30 Eylül tarihinde yapılacak gösteri uçuşunu izlemeye davet ediyoruz" diye konuştu.

Türk Yıldızları Trabzon Semalarında

 

Ortahisar Belediyesi' nin Katkıları ile Türk Yıldızları Trabzon Semalarında

 

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, geçen yıl yapılan gösteri uçuşunun vatandaşlar tarafından çok beğenildiğini bundan dolayı ikinci defa Türk Yıldızları'nı Ortahisar' a davet ettiklerini belirterek "Geçen yıl Türk Yıldızları tarafından sahilde yapılan gösteri uçuşu Trabzon tarihinin en kalabalık organizasyonu olmuştu. Sahil boyu vatandaşlarımız tarafından tıklım tıklım doldurulmuştu.

Tekrar aynı duyguları heyecanı ve gururu vatandaşlarımıza yaşatmak için 30 Eylül tarihinde yeni bir organizasyon tertipledik. Türk Hava Kuvvetleri'nin güzide ekibi Türk Yıldızları'nı Trabzon'da ağırlamak bizi heyecanlandırdığı gibi son derece mutlu da ediyor. Bilindiği üzere Türk Yıldızları, savaş uçaklarıyla yapılan gösteri uçuşlarında dünyada çok saygın bir yer edinmiş ve adını bütün dünyaya duyurmuştur. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tanıtım yüzü olan Türk Yıldızları'nı bir kez daha Ortahisar' da ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Ve bütün vatandaşlarımızı 30 Eylül tarihinde yapılacak gösteri uçuşunu izlemeye davet ediyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.