Türk Yıldızları 7 Temmuzda Trabzon Semalarında

Genel 01.07.2019 - 15:10, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Türk Yıldızları 7 Temmuzda Trabzon Semalarında

Türk Yıldızları’nın Trabzon semalarında gösteri yapacağını belirten Ortahisar Belediye Başkanı genç şunları kaydetti;
Türk Yıldızları 7 Temmuzda Trabzon Semalarında   Türk Yıldızları üçüncü defa Ortahisar'da gösteri uçuşu yapacak. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar Belediyesi ve Trabzon Valiliği'nin birlikte organize ettiği gösteri uçuşu 7 Temmuz Pazar günü düzenlenecek. Toklu Mahallesi ile Ayasofya sahili güzergahında yapılacak gösteri uçuşu saat 14:30'da başlayacak. Gösteri uçuşu öncesinde sahilde mini konser etkinliği düzenlenecek.   Türk Yıldızları'nın gösteri uçuşlarında dünyanın en seçkin timleri arasında gösterildiğini belirten Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, bütün vatandaşları gösteri uçuşunu izlemeye davet etti.   TRABZON TARİHİNİN EN KALABALIK ETKİNLİĞİ Türk Yıldızları'nın gösteri uçuşları, Türkiye'de ve yurtdışında yüz binlerce kişi tarafından izleniyor. Türk Yıldızları'nın Ortahisar'da düzenlediği ilk gösteri uçuşunu 150 bin, geçen yıl düzenlediği gösteri uçuşunu ise yaklaşık 300 bin kişinin izlediği ifade ediliyor.   Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, meclis üyelerini konuyla ilgili olarak bilgilendirirken, Türk Yıldızları'nın 9 Eylül tarihinde İzmir'de gerçekleştirdiği gösteri uçuşundan sonra en kalabalık izleyici kitlesine sahip gösteri uçuşunun Ortahisar'da gerçekleştirildiğini söyledi.  Öte yandan, Ortahisar'a gerçekleştirilen gösteri uçuşu aynı zamanda Trabzon tarihinin en kalabalık etkinliği olarak kayıtlara geçmişti. Yüz binlerce vatandaş gösteri uçuşunu izlemek için sahil boyunu doldurmuştu.
Türk Yıldızları’nın Trabzon semalarında gösteri yapacağını belirten Ortahisar Belediye Başkanı genç şunları kaydetti;

Türk Yıldızları 7 Temmuzda Trabzon Semalarında

 

Türk Yıldızları üçüncü defa Ortahisar'da gösteri uçuşu yapacak. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar Belediyesi ve Trabzon Valiliği'nin birlikte organize ettiği gösteri uçuşu 7 Temmuz Pazar günü düzenlenecek. Toklu Mahallesi ile Ayasofya sahili güzergahında yapılacak gösteri uçuşu saat 14:30'da başlayacak. Gösteri uçuşu öncesinde sahilde mini konser etkinliği düzenlenecek.

 

Türk Yıldızları'nın gösteri uçuşlarında dünyanın en seçkin timleri arasında gösterildiğini belirten Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, bütün vatandaşları gösteri uçuşunu izlemeye davet etti.

 

TRABZON TARİHİNİN EN KALABALIK ETKİNLİĞİ

Türk Yıldızları'nın gösteri uçuşları, Türkiye'de ve yurtdışında yüz binlerce kişi tarafından izleniyor. Türk Yıldızları'nın Ortahisar'da düzenlediği ilk gösteri uçuşunu 150 bin, geçen yıl düzenlediği gösteri uçuşunu ise yaklaşık 300 bin kişinin izlediği ifade ediliyor.

 

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, meclis üyelerini konuyla ilgili olarak bilgilendirirken, Türk Yıldızları'nın 9 Eylül tarihinde İzmir'de gerçekleştirdiği gösteri uçuşundan sonra en kalabalık izleyici kitlesine sahip gösteri uçuşunun Ortahisar'da gerçekleştirildiğini söyledi.  Öte yandan, Ortahisar'a gerçekleştirilen gösteri uçuşu aynı zamanda Trabzon tarihinin en kalabalık etkinliği olarak kayıtlara geçmişti. Yüz binlerce vatandaş gösteri uçuşunu izlemek için sahil boyunu doldurmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.