TS Club Bayi Toplantısı Yapıldı

Trabzonspor 22.01.2019 - 17:34, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

TS Club Bayi Toplantısı Yapıldı

TS Club bayileri, 2018-2019 ilkbahar/yaz sezonu ürünleri tanıtım toplantısı için bir araya geldi.
TS Club Bayi Toplantısı Yapıldı   TS Club bayileri, 2018-2019 ilkbahar/yaz sezonu ürünleri tanıtım toplantısı için bir araya geldi.   Medical Park Stadyumunda düzenlenen toplantıya TS Club’ın mağaza ve bayilerinden olmak üzere 26 satış noktasından katılım sağlandı. TS Club’ın ilkbahar/yaz sezonunda mağazalarda yer alacak lisanslı ürünler bayilere tanıtıldı.   Trabzonspor kulübü lisanslı ürünlerini taraftarlarla buluşturan TS Club‘ın yeni sezon koleksiyonunda yer alan farklı modeller, düzenlenen defile ile bayilere tanıtıldı. Defilede iki kadın manken ile birlikte altyapıdan dört futbolcu da ürünlerin tanıtımında görev aldı. Defilenin ardından bayilerin siparişleri toplanmaya başlandı. Sipariş toplantısı yarın da devam edecek.   Mavi, lacivert ve gri renklerin öne çıktığı ilkbahar yaz koleksiyonunda yer alan 200’ün üzerinde model, çok yakında tüm TS Club’larda taraftarların beğenisine sunulacak.
TS Club bayileri, 2018-2019 ilkbahar/yaz sezonu ürünleri tanıtım toplantısı için bir araya geldi.

TS Club Bayi Toplantısı Yapıldı

 

TS Club bayileri, 2018-2019 ilkbahar/yaz sezonu ürünleri tanıtım toplantısı için bir araya geldi.

 

Medical Park Stadyumunda düzenlenen toplantıya TS Club’ın mağaza ve bayilerinden olmak üzere 26 satış noktasından katılım sağlandı. TS Club’ın ilkbahar/yaz sezonunda mağazalarda yer alacak lisanslı ürünler bayilere tanıtıldı.

 

Trabzonspor kulübü lisanslı ürünlerini taraftarlarla buluşturan TS Club‘ın yeni sezon koleksiyonunda yer alan farklı modeller, düzenlenen defile ile bayilere tanıtıldı. Defilede iki kadın manken ile birlikte altyapıdan dört futbolcu da ürünlerin tanıtımında görev aldı. Defilenin ardından bayilerin siparişleri toplanmaya başlandı. Sipariş toplantısı yarın da devam edecek.

 

Mavi, lacivert ve gri renklerin öne çıktığı ilkbahar yaz koleksiyonunda yer alan 200’ün üzerinde model, çok yakında tüm TS Club’larda taraftarların beğenisine sunulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.