Trabzonsporun Sakatlıklarla Başı Dertte

Trabzonspor 19.02.2019 - 13:17, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonsporun Sakatlıklarla Başı Dertte

Trabzonsporun Sakatlıklarla Başı Dertte  Trabzonsporlu futbolcu Filip Novak, sağ ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle idmanı yarıda bıraktı. Trabzonspor'da sakatlığı henüz yeni geçen ve  takıma dönen  Filip Novak , yarı sahada oynanan çift kale maç sırasında Rodallega ile girdiği ikili mücadele sırasında sağ ayak bileğinden sakatlandı ardından antrenmanı bırakarak sahayı terk etti. Daha öncesinde Luis Ibanez de idmanda sakatlık geçirim sahayı terk etmişti.   Bu sezon saktalıklar ve hakem hatalarıyla mücade eden Trabzonspor bunun yanında mali skıntılarıda eklenince çok zor şartlarda mücadele etmek zorunda kalıyor.

Trabzonsporun Sakatlıklarla Başı Dertte 

Trabzonsporlu futbolcu Filip Novak, sağ ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle idmanı yarıda bıraktı.

Trabzonspor'da sakatlığı henüz yeni geçen ve  takıma dönen  Filip Novak , yarı sahada oynanan çift kale maç sırasında Rodallega ile girdiği ikili mücadele sırasında sağ ayak bileğinden sakatlandı ardından antrenmanı bırakarak sahayı terk etti.

Daha öncesinde Luis Ibanez de idmanda sakatlık geçirim sahayı terk etmişti.

 

Bu sezon saktalıklar ve hakem hatalarıyla mücade eden Trabzonspor bunun yanında mali skıntılarıda eklenince çok zor şartlarda mücadele etmek zorunda kalıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.