Trabzonspor’dan Teknoloji Hamlesi: Fen Lisesi Robot Takımı’na Dev Destek!
Trabzonspor’dan Teknoloji Hamlesi: Fen Lisesi Robot Takımı’na Dev Destek!
Trabzonspor Kulübü ile Trabzon Fen Lisesi arasında eğitim ve teknolojiyi kapsayan iş birliği protokolü imzalandı.
Trabzonspor’dan Teknoloji Hamlesi: Fen Lisesi Robot Takımı’na Dev Destek!
Trabzonspor Kulübü ile Trabzon Fen Lisesi arasında eğitim ve teknolojiyi kapsayan iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında kulüp, uluslararası robotik yarışmalarında (FRC) ter döken genç mucitlerin maddi ve ayni destekçisi olacak.
Protokolün Detayları ve Kapsamı
Genel Sekreter Sami Karaman ve Okul Müdürü Coşkun Çolak tarafından imzalanan iş birliği şu maddeleri kapsıyor:
-
FRC Desteği: Okul bünyesindeki First Robotic Competition (FRC) Robot Takımı öğrencilerinin gelişimine katkı sağlanacak.
-
Yarışma Sponsorluğu: Ulusal ve uluslararası robotik turnuvalara katılım süreçlerinde gerekli maddi ve lojistik destek verilecek.
-
Sürdürülebilir İş Birliği: Bilim, teknoloji ve mühendislik alanlarında kulüp ile okul arasında kalıcı bir köprü kurulacak.
Sami Karaman: "Gençlerimizin Her Zaman Yanındayız"
İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Sami Karaman, Trabzonspor’un vizyonuna dikkat çekti:
“Eğitim ve teknoloji alanında gerçekleştirilen bu tür iş birliklerini son derece kıymetli buluyoruz. Gençlerimizin ülkemizi uluslararası platformlarda en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyor, Trabzonspor olarak her zaman yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz.”
Trabzon HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.