Trabzonspor’dan duygusal forma tanıtımı: Forma Unutmaz

Trabzonspor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.06.2025 - 19:41, Güncelleme: 05.06.2025 - 20:17
 

Trabzonspor’dan duygusal forma tanıtımı: Forma Unutmaz

Trabzonspor’dan duygusal forma tanıtımı: Forma Unutmaz
Nurgül GÜNAYDIN/TRABZON, (DHA) – TRABZONSPOR, 2025/26 sezonu formaları duygu yüklü kısa filmle tanıtıldı. Kulübün kurucu başkanı Ali Osman Ulusoy, efsane başkanlardan Şamil Ekinci, eski teknik direktörler Özkan Sümer ve Ahmet Suat Özyazıcı, ‘Dozer’ lakaplı efsane futbolcu Cemil Usta ile sanat dünyasından Kamil Koyuncu ve Volkan Konak yer aldı. Tanıtım filmi kısa sürede büyük ilgi topladı. Trabzonspor, 2025/26 sezonu formalarını tanıtmak amacıyla yayınladığı “Forma Unutmaz” sloganlı duygusal tanıtım filmiyle büyük beğeni topladı. Yeni sezon formalarının tanıtım filminde, kulübün tarihine ve değerlerine saygı niteliğinde görüntülere yer verildi. Karadeniz’in güçlü sesi Volkan Konak ile Kamil Koyuncu, Şehit Eren Bülbül, genç yaşta hayatını kaybeden taraftar Ahmet Mattia Minguzzi filmde öne çıktı. Videoda ayrıca, kulübün kurucu başkanı Ali Osman Ulusoy, efsane başkanlardan Şamil Ekinci, eski teknik direktörler Özkan Sümer ve Ahmet Suat Özyazıcı ile ‘Dozer’ lakaplı efsane futbolcu Cemil Usta da unutulmadı. Bordo-mavili takımın kültürel mirasının simgelerinden biri olan ‘kasket’ vurgusu da dikkat çekti. BEĞENİ TOPLADI Trabzonspor’un yeni sezon formalarında yer alan NFC teknolojisiyle taraftarlar, göğüs kısmındaki çipi akıllı telefonlarıyla okutarak özel içeriklere ulaşabilecek. Tanıtım filmiyle birlikte kullanılan ‘Forma Unutmaz’ sloganı sosyal medyada da büyük yankı uyandırırken kısa sürede büyük beğeni topladı. (DHA) Video izlemek için tıklayın 
Trabzonspor’dan duygusal forma tanıtımı: Forma Unutmaz

Nurgül GÜNAYDIN/TRABZON, (DHA) – TRABZONSPOR, 2025/26 sezonu formaları duygu yüklü kısa filmle tanıtıldı. Kulübün kurucu başkanı Ali Osman Ulusoy, efsane başkanlardan Şamil Ekinci, eski teknik direktörler Özkan Sümer ve Ahmet Suat Özyazıcı, ‘Dozer’ lakaplı efsane futbolcu Cemil Usta ile sanat dünyasından Kamil Koyuncu ve Volkan Konak yer aldı. Tanıtım filmi kısa sürede büyük ilgi topladı.

Trabzonspor, 2025/26 sezonu formalarını tanıtmak amacıyla yayınladığı “ Forma Unutmaz” sloganlı duygusal tanıtım filmiyle büyük beğeni topladı. Yeni sezon formalarının tanıtım filminde, kulübün tarihine ve değerlerine saygı niteliğinde görüntülere yer verildi. Karadeniz’in güçlü sesi Volkan Konak ile Kamil Koyuncu, Şehit Eren Bülbül, genç yaşta hayatını kaybeden taraftar Ahmet Mattia Minguzzi filmde öne çıktı. Videoda ayrıca, kulübün kurucu başkanı Ali Osman Ulusoy, efsane başkanlardan Şamil Ekinci, eski teknik direktörler Özkan Sümer ve Ahmet Suat Özyazıcı ile ‘Dozer’ lakaplı efsane futbolcu Cemil Usta da unutulmadı. Bordo-mavili takımın kültürel mirasının simgelerinden biri olan ‘kasket’ vurgusu da dikkat çekti.

BEĞENİ TOPLADI

Trabzonspor’un yeni sezon formalarında yer alan NFC teknolojisiyle taraftarlar, göğüs kısmındaki çipi akıllı telefonlarıyla okutarak özel içeriklere ulaşabilecek. Tanıtım filmiyle birlikte kullanılan ‘ Forma Unutmaz’ sloganı sosyal medyada da büyük yankı uyandırırken kısa sürede büyük beğeni topladı. (DHA)

Video izlemek için tıklayın 

Trabzon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.