Trabzonspor’dan Anlamlı Kara Müzik ve Eğlence İptal!

Trabzonspor (TS) - Trabzonspor | 18.04.2026 - 20:09, Güncelleme: 18.04.2026 - 20:13 784 kez okundu.
 

Trabzonspor’dan Anlamlı Kara Müzik ve Eğlence İptal!

Trabzonspor Kulübü, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta meydana gelen saldırılar ile eski başkan Atay Aktuğ’un vefatı nedeniyle, tüm müzik yayınları ve eğlence odaklı etkinliklerin iptal edildiğini duyurdu.
"Trabzonspor, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’taki saldırılar ile efsane başkan Atay Aktuğ’un vefatı nedeniyle Başakşehir maçı öncesi tüm müzik ve eğlence etkinliklerini iptal ederek yas kararı aldı." Trabzonspor’dan Anlamlı Kara Müzik ve Eğlence İptal! Trabzonspor Kulübü, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta meydana gelen saldırılar ile eski başkan Atay Aktuğ’un vefatı nedeniyle, RAMS Başakşehir maçı öncesi planlanan tüm müzik yayınları ve eğlence odaklı etkinliklerin iptal edildiğini duyurdu. Papara Park’ta yarın akşam hüzün ve saygı hakim olacak. "Hassas Bir Süreçten Geçiyoruz" Kulüpten yapılan resmi açıklamada, milletçe ve camia olarak yaşanan acı olayların derin üzüntüsünün hissedildiği belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Ülkemizde yaşanan elim olayların ve Şanlıurfa ile Kahramanmaraş’ta meydana gelen acı hadiselerin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Ayrıca kulübümüzün eski başkanlarından, eski kaptanlarımızdan Atay Aktuğ’un vefat haberini de büyük bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayız." Tüm Etkinlikler Durduruldu Yaşanan kayıplar nedeniyle yarın akşam stadyumda şenlik havası değil, yas havası esecek: Müzik Yayını Yok: Maç öncesi ve devre arasında herhangi bir müzik yayını yapılmayacak. Etkinlikler İptal: Taraftarlar için planlanan eğlence odaklı tüm organizasyonlar durduruldu. Başsağlığı: Açıklamada hayatını kaybeden vatandaşlar ve Atay Aktuğ için rahmet, yaralılar için acil şifalar dilendi.
Trabzonspor Kulübü, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta meydana gelen saldırılar ile eski başkan Atay Aktuğ’un vefatı nedeniyle, tüm müzik yayınları ve eğlence odaklı etkinliklerin iptal edildiğini duyurdu.

"Trabzonspor, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’taki saldırılar ile efsane başkan Atay Aktuğ’un vefatı nedeniyle Başakşehir maçı öncesi tüm müzik ve eğlence etkinliklerini iptal ederek yas kararı aldı."

Trabzonspor’dan Anlamlı Kara Müzik ve Eğlence İptal!

Trabzonspor Kulübü, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta meydana gelen saldırılar ile eski başkan Atay Aktuğ’un vefatı nedeniyle, RAMS Başakşehir maçı öncesi planlanan tüm müzik yayınları ve eğlence odaklı etkinliklerin iptal edildiğini duyurdu. Papara Park’ta yarın akşam hüzün ve saygı hakim olacak.

"Hassas Bir Süreçten Geçiyoruz"

Kulüpten yapılan resmi açıklamada, milletçe ve camia olarak yaşanan acı olayların derin üzüntüsünün hissedildiği belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ülkemizde yaşanan elim olayların ve Şanlıurfa ile Kahramanmaraş’ta meydana gelen acı hadiselerin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Ayrıca kulübümüzün eski başkanlarından, eski kaptanlarımızdan Atay Aktuğ’un vefat haberini de büyük bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayız."

Tüm Etkinlikler Durduruldu

Yaşanan kayıplar nedeniyle yarın akşam stadyumda şenlik havası değil, yas havası esecek:

  • Müzik Yayını Yok: Maç öncesi ve devre arasında herhangi bir müzik yayını yapılmayacak.

  • Etkinlikler İptal: Taraftarlar için planlanan eğlence odaklı tüm organizasyonlar durduruldu.

  • Başsağlığı: Açıklamada hayatını kaybeden vatandaşlar ve Atay Aktuğ için rahmet, yaralılar için acil şifalar dilendi.

Trabzon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.