Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarına devam etti

Trabzonspor 04.07.2019 - 20:52, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarına devam etti

Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarına devam etti     Trabzonspor Spor Toto Süper Lig 2019 – 2020 Cemil Usta sezonu hazırlıklarına bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan günün ikinci antrenmanıyla devam etti.     Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde 18.00’da başlayan ve taraftarlara ve basına açık olarak gerçekleştirilen antrenmanda fonksiyonel kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları yapıldı.     Antrenmanda ülkelerinin milli takımlarında bulunan Caleb Ekuban ve Obi Mikel’in yanı sıra izinli olan Yusuf Yazıcı, Abdulkadir Ömür, Uğurcan Çakır, Filip Novak, Vahid Amiri ve Zargo Toure ile sakat olan Ogenyi Onazi yer almadı. Majid Hosseini ise salonda çalışmalarını sürdürdü.     Trabzonspor yarın yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarına devam etti

 

 

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig 2019 – 2020 Cemil Usta sezonu hazırlıklarına bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan günün ikinci antrenmanıyla devam etti.

 

 

Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde 18.00’da başlayan ve taraftarlara ve basına açık olarak gerçekleştirilen antrenmanda fonksiyonel kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları yapıldı.

 

 

Antrenmanda ülkelerinin milli takımlarında bulunan Caleb Ekuban ve Obi Mikel’in yanı sıra izinli olan Yusuf Yazıcı, Abdulkadir Ömür, Uğurcan Çakır, Filip Novak, Vahid Amiri ve Zargo Toure ile sakat olan Ogenyi Onazi yer almadı. Majid Hosseini ise salonda çalışmalarını sürdürdü.

 

 

Trabzonspor yarın yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.