Trabzonspor Yemekte Buluştu

Trabzonspor 25.02.2019 - 04:14, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Yemekte Buluştu

Trabzonspor Yönetim Kurulu, teknik heyet ve futbolcularla yemekte bir araya geldi
Trabzonspor Yemekte Buluştu   Trabzonspor Yönetim Kurulu, teknik heyet ve futbolcularla yemekte bir araya geldi.   Ziraat Türkiye Kupası’nda Ümraniyesporla oynanacağı çeyrek final rövanş maçı için İstanbul’da kampta bulunan Trabzonspor kafilesi, Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.   Başkan Ağaoğlu'nun yanı sıra Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp, Başkan yardımcısı Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu üyelerinden Özer Bayraktar, Tuncay Uzunal ile Eda Lermi Zorer’in de katıldığı yemekte teknik ekib de hazır bulundu. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Salı günü oynanacak Ümraniyespor maçı öncesi tüm futbolculara ve teknik heyete başarılar diledi.
Trabzonspor Yönetim Kurulu, teknik heyet ve futbolcularla yemekte bir araya geldi

Trabzonspor Yemekte Buluştu

 

Trabzonspor Yönetim Kurulu, teknik heyet ve futbolcularla yemekte bir araya geldi.

 

Ziraat Türkiye Kupası’nda Ümraniyesporla oynanacağı çeyrek final rövanş maçı için İstanbul’da kampta bulunan Trabzonspor kafilesi, Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

 

Başkan Ağaoğlu'nun yanı sıra Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp, Başkan yardımcısı Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu üyelerinden Özer Bayraktar, Tuncay Uzunal ile Eda Lermi Zorer’in de katıldığı yemekte teknik ekib de hazır bulundu. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Salı günü oynanacak Ümraniyespor maçı öncesi tüm futbolculara ve teknik heyete başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.