Trabzonspor yaptığı anlaşma ile kripto para sektörüne adım attı

Trabzonspor 27.08.2020 - 17:06, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor yaptığı anlaşma ile kripto para sektörüne adım attı

Trabzonspor yaptığı anlaşma ile kripto para sektörüne adım attı   Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP)'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;   "Şirketimiz ile Socios Services Limited şirketi arasında, taraftar token ihracı konucunda bir yılı opsiyonlu olmak üzere toplam beş yıllık bir anlaşma yapılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre, dijital dünyadaki tüm yatırımcılara ve taraftarlarımıza sunulmak üzere toplam 10 milyon adet Trabzonspor taraftar token ihracı yapılacaktır. TRA kısaltma kodu ile dünyanın en büyük kripto para borsalarında işlem görecek olan "TRA Token" ların arz başlangıç fiyatı 8.-TL olarak belirlenmiştir. "

Trabzonspor yaptığı anlaşma ile kripto para sektörüne adım attı

 

Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP)'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

 

"Şirketimiz ile Socios Services Limited şirketi arasında, taraftar token ihracı konucunda bir yılı opsiyonlu olmak üzere toplam beş yıllık bir anlaşma yapılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre, dijital dünyadaki tüm yatırımcılara ve taraftarlarımıza sunulmak üzere toplam 10 milyon adet Trabzonspor taraftar token ihracı yapılacaktır. TRA kısaltma kodu ile dünyanın en büyük kripto para borsalarında işlem görecek olan "TRA Token" ların arz başlangıç fiyatı 8.-TL olarak belirlenmiştir. "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.