Trabzonspor Verona ile 1-1 berabere kaldı

Trabzonspor 29.07.2019 - 20:51, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Verona ile 1-1 berabere kaldı

Trabzonspor Verona ile 1-1 berabere kaldı   Trabzonspor Yeni sezon hazırlıkları kapsamında İtalya Serie A temsilcisi Hellas Verona ile karşılaştı.Avusturya kampı son hazırlık maçında sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.   Trabzonspor'un golünü 80. dakikada Kerem Baykuş kaydetti.   Trabzonspor, bu akşam özel uçakla Trabzon'a dönecek. Bordo-mavililer, TSİ 00.30'da uçakla Trabzon'a döndükten sonra 3 gün izin yapacak. Karadeniz ekibi, daha sonra kendi tesislerinde UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Çekya'nın Sparta Prag takımı ile 8 Ağustos Perşembe günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.  

Trabzonspor Verona ile 1-1 berabere kaldı

 

Trabzonspor Yeni sezon hazırlıkları kapsamında İtalya Serie A temsilcisi Hellas Verona ile karşılaştı.Avusturya kampı son hazırlık maçında sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

 

Trabzonspor'un golünü 80. dakikada Kerem Baykuş kaydetti.

 

Trabzonspor, bu akşam özel uçakla Trabzon'a dönecek. Bordo-mavililer, TSİ 00.30'da uçakla Trabzon'a döndükten sonra 3 gün izin yapacak. Karadeniz ekibi, daha sonra kendi tesislerinde UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Çekya'nın Sparta Prag takımı ile 8 Ağustos Perşembe günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.