Trabzonspor Ümraniyespor Türkiye Kupası Çeyrek Final

Trabzonspor 31.01.2019 - 09:56, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Ümraniyespor Türkiye Kupası Çeyrek Final

Trabzonspor Ümraniyespor Türkiye Kupası Çeyrek Final Rakibi Ümraniyespor Oldu
Trabzonspor Ümraniyespor Türkiye Kupası Çeyrek Final (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-6169601410457476", enable_page_level_ads: true }); Ziraat Türkiye Kupası'nın son 16 Turu’nda Trabzonspor Balıkesirspor’u Kupada saf dışı bırakarak , Ümraniyespor ise Fenerbahçe’yi eleyerek Kupa çeyrek finalinde eşleşmelerde rakip oldular.   Çeyrek final ilk maçları 5, 6 ve 7 Şubat; rövanşları ise 26, 27 ve 28 Şubat tarihlerinde oynanacak. Bu eşleşmenin galibi ise yarı finalde Akhisar- Kasımpaşa maçlarının kazananı ile karşılaşacak.
Trabzonspor Ümraniyespor Türkiye Kupası Çeyrek Final Rakibi Ümraniyespor Oldu

Trabzonspor Ümraniyespor Türkiye Kupası Çeyrek Final

Ziraat Türkiye Kupası'nın son 16 Turu’nda Trabzonspor Balıkesirspor’u Kupada saf dışı bırakarak , Ümraniyespor ise Fenerbahçe’yi eleyerek Kupa çeyrek finalinde eşleşmelerde rakip oldular.

 

Çeyrek final ilk maçları 5, 6 ve 7 Şubat; rövanşları ise 26, 27 ve 28 Şubat tarihlerinde oynanacak. Bu eşleşmenin galibi ise yarı finalde Akhisar- Kasımpaşa maçlarının kazananı ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.