Trabzonspor Ümraniyespor Maçı Hazırlıklarını Tamamlandı

Trabzonspor 25.02.2019 - 17:53, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Ümraniyespor Maçı Hazırlıklarını Tamamlandı

Trabzonspor Ümraniyespor Maçı Hazırlıklarını Tamamlandı   Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı Ümraniyespor maçı hazırlıklarını bugün 15.00'te Kasımpaşa Kulübü Kemerburgaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.   Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda ısınmanın ardından taktiksel çalışmalar yapıldı.   Trabzonspor’dan Kasımpaşa’ya Teşekkür Yarınki kupa maçımız öncesinde takımımıza tesislerini açan Kasımpaşa Kulübü‘ne teşekkür ederiz.   Trabzonspor nasıl tur atlar?   Trabzonspor Ümraniyespor ile 05.02.2019’da Çeyrek final ilk maçında Trabzon’da karşılaşmış ve sahadan golsüz beraberlikle ayrılmıştı. Trabzonspor’un tur atlaması için mutlaka gol bulması gerekiyor. Her türlü galibiyette tur atlayacak olan Trabzonspor ve yine gollü beraberliklerde de tur atlayan taraf olacak.   İki takım da 90 dakika boyunca gol bulamazsa karşılaşma uzatmaya gidecek. Uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmazsa tur atlayan tarafı penaltılar belirleyecek.   Trabzonspor, her türlü mağlubiyette ise kupaya veda edecek. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Trabzonspor Ümraniyespor Maçı Hazırlıklarını Tamamlandı

 

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı Ümraniyespor maçı hazırlıklarını bugün 15.00'te Kasımpaşa Kulübü Kemerburgaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

 

Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda ısınmanın ardından taktiksel çalışmalar yapıldı.

 

Trabzonspor’dan Kasımpaşa’ya Teşekkür

Yarınki kupa maçımız öncesinde takımımıza tesislerini açan Kasımpaşa Kulübü‘ne teşekkür ederiz.

 

Trabzonspor nasıl tur atlar?

 

Trabzonspor Ümraniyespor ile 05.02.2019’da Çeyrek final ilk maçında Trabzon’da karşılaşmış ve sahadan golsüz beraberlikle ayrılmıştı. Trabzonspor’un tur atlaması için mutlaka gol bulması gerekiyor. Her türlü galibiyette tur atlayacak olan Trabzonspor ve yine gollü beraberliklerde de tur atlayan taraf olacak.

 

İki takım da 90 dakika boyunca gol bulamazsa karşılaşma uzatmaya gidecek. Uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmazsa tur atlayan tarafı penaltılar belirleyecek.

 

Trabzonspor, her türlü mağlubiyette ise kupaya veda edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.