Trabzonspor Tribünlerinde Yavru Fırtına Dönemi başlıyor

Trabzonspor 26.04.2018 - 11:02, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Tribünlerinde Yavru Fırtına Dönemi başlıyor

Trabzonspor Tribünlerinde Yavru Fırtına Dönemi Başlıyor Trabzonspor Akyazı Stadyumunda 2018-2019 sezonu için çocuklar için özel tribün yapıldı, ayrıca çeşitli etkinliklerde minik taraftarları bekliyor  Mücadele bu sezon Yavru Fırtına etkisiyle yükseliyor.   Trabzonspor, 2018-2019 sezonu için Akyazı stadında minik taraftarlara özel bir tribün oluşturdu. ‘Yavru Fırtına Tribünü’nden kombine alacak taraftarlarımızı, maç öncesi seremoniye katılma hakkından forma hediyelerine kadar bir dizi ayrıcalık bekliyor. Yavru Fırtınalar, ayrıca, bu tribüne özel olarak hazırlanan oyun salonunda yer alan Play Station parkurlarında keyifle zaman geçirecek. Yavru Fırtına Tribünü’nden kombine almak ve detaylı bilgi edinmek için tek yapmanız gereken 0 212 981 1967 numarayı arayabilirsiniz."

Trabzonspor Tribünlerinde Yavru Fırtına Dönemi Başlıyor

Trabzonspor Akyazı Stadyumunda 2018-2019 sezonu için çocuklar için özel tribün yapıldı, ayrıca çeşitli etkinliklerde minik taraftarları bekliyor

 Mücadele bu sezon Yavru Fırtına etkisiyle yükseliyor.

 

Trabzonspor, 2018-2019 sezonu için Akyazı stadında minik taraftarlara özel bir tribün oluşturdu. ‘Yavru Fırtına Tribünü’nden kombine alacak taraftarlarımızı, maç öncesi seremoniye katılma hakkından forma hediyelerine kadar bir dizi ayrıcalık bekliyor. Yavru Fırtınalar, ayrıca, bu tribüne özel olarak hazırlanan oyun salonunda yer alan Play Station parkurlarında keyifle zaman geçirecek. Yavru Fırtına Tribünü’nden kombine almak ve detaylı bilgi edinmek için tek yapmanız gereken 0 212 981 1967 numarayı arayabilirsiniz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.