Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Evkur Yeni Malatyaspor Maçı Sonrası Açıklamaları

Trabzonspor 19.03.2018 - 09:46, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Evkur Yeni Malatyaspor Maçı Sonrası Açıklamaları

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Evkur Yeni Malatyaspor maçı sonrası şöyle konuştu:
Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Evkur Yeni Malatyaspor maçı sonrası şöyle konuştu: “Geçen hafta çok iyi oynadığımız, galibiyeti hak ettiğimiz bir Akhisarspor maçı vardı. Bu maçta da ilk yarıyı saymıyoruz ama ikinci yarı aynı Akhisarspor maçı bütünü gibi çok çok iyi oynadık. İlk yarı kötü oynadık, istediğimiz şeyleri yapamadık. Evkur Yeni Malatyaspor da iyi bir takım. İyi oyunculardan kurulu, her an oyunun kaderini değiştirecek oyunculara sahip. İkinci yarı taktik ve oyuncu değişikliği yapmamız olumlu şekilde yansıdı. Bizim bu maçı kesinlikle kazanmamız gerekiyordu. Elimizdeki ne kadar risk varsa hepsini kullanmaya çalıştık. Zaman zaman bazı arkadaşlardan istediğimiz verimi alamadık ama ikinci golden sonra takıma güven geldi ve çok iyi oynadılar. Hak ettiğimiz galibiyet aldık. Önümüzde kritik maçlar var. Galatasaray maçıyla başlayacağız. Milli maç arasını inşallah iyi değerlendireceğiz. 4 oyuncu arkadaşımızın milli takıma gitmesi nedeniyle çok mutluyuz. İnşallah orada da başarılı olurlar. Aldığımız galibiyet bizim için çok çok önemli. Kalan maçları iyi şekilde bitirmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz.”
Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Evkur Yeni Malatyaspor maçı sonrası şöyle konuştu:

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Evkur Yeni Malatyaspor maçı sonrası şöyle konuştu:

“Geçen hafta çok iyi oynadığımız, galibiyeti hak ettiğimiz bir Akhisarspor maçı vardı. Bu maçta da ilk yarıyı saymıyoruz ama ikinci yarı aynı Akhisarspor maçı bütünü gibi çok çok iyi oynadık. İlk yarı kötü oynadık, istediğimiz şeyleri yapamadık. Evkur Yeni Malatyaspor da iyi bir takım. İyi oyunculardan kurulu, her an oyunun kaderini değiştirecek oyunculara sahip. İkinci yarı taktik ve oyuncu değişikliği yapmamız olumlu şekilde yansıdı. Bizim bu maçı kesinlikle kazanmamız gerekiyordu. Elimizdeki ne kadar risk varsa hepsini kullanmaya çalıştık. Zaman zaman bazı arkadaşlardan istediğimiz verimi alamadık ama ikinci golden sonra takıma güven geldi ve çok iyi oynadılar. Hak ettiğimiz galibiyet aldık. Önümüzde kritik maçlar var. Galatasaray maçıyla başlayacağız. Milli maç arasını inşallah iyi değerlendireceğiz. 4 oyuncu arkadaşımızın milli takıma gitmesi nedeniyle çok mutluyuz. İnşallah orada da başarılı olurlar. Aldığımız galibiyet bizim için çok çok önemli. Kalan maçları iyi şekilde bitirmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.