Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir açıklamlarda bulundu

Trabzonspor 08.01.2020 - 17:09, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir açıklamlarda bulundu

Lige verilen arada çalışmalarını Antalya’da sürdüren Trabzonspor ilk hazırlık maçında Bursaspor ile golsüz bverabere kaldı.Hüseyin Çimşir açıklamlarda bulundu.
Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir açıklamlarda bulundu   Lige verilen arada çalışmalarını Antalya’da sürdüren Trabzonspor ilk hazırlık maçında Bursaspor ile golsüz bverabere kaldı.   Karşılaşma sonrası konuşan Teknik direktör Hüseyin Çimşir “Şampiyonluk hayalimiz var dedi.   Çimşir “Bursa benim için önemli bir şehir, onla oynamak ayrı bir gurur. Eksiklerimiz var. Eksiklerimiz görme açısından önemli bir maçtı. Eksikliklerimizi tamamlayıp lige ve kupaya hazır olmak amacımız. Güzel bir müsabaka oldu. En güzel şekilde lige başlamak istiyoruz.” İfadelerini kullandı.   İkinci yarı beklentileri ve hedefler üzerine yöneltilen soruya ise; Teknik Direktör Hüseyin Çimşir, “Baskı her yerde var. Özellikle Trabzonspor’da baskı olmadığı zaman olmaz. Dediğim gibi ikinci yarıdan beklentimiz, şu anki konumun daha üzerine çıkmak. Şampiyonluk hayalimiz var, hedefimiz var. Onu gerçekleştirebilmek için elimizden gelen gayreti ve mücadeleyi ortaya koyup, gidebildiğimiz yere kadar gidip umarım hedeflerimize ulaşırız. Bunun için çabalıyoruz, bunun için uğraşıyoruz. Elimizden ne kadar fazla geliyorsa bunu yapma gayretimiz var. Bu sezonla ilgili özellikle hikayesi okunan bir takım ortaya koymak istiyoruz. Başkasının hikayesini değil de kendi hikayemizin okunmasını istiyoruz. Onun için de bütün arkadaşlarla beraber el ele verip, inşallah ikinci yarıyı iyi bir şekilde geçirip, arzuladığımız yerde ligi bitirebiliriz” diye yanıt verdi.   Yönetim Kurulunun kendisine olan güveni ve transferler üzerine yöneltilen soruyu ise ;   “Başkanımıza teşekkür ediyorum, kolay bir iş değil. Ben 5 yıldır yardımcı antrenörlük yapıyorum ama bu süre zarfında bu kararı almak onlar için riskti. Yönetim kurulunun bana olan güveni ve inancı beni daha çok çalışmak için motive edecek. Onların güvenine layık olmaya çalışacağız. Eksikliklerimiz var, bir planlamamız var. Devre arası transferi kolay bir iş değil. Hem oyuncu maliyeti hem de iyi oyuncuyu bulmak anlamında zor bir iş. Bunun ekonomisi var, oyuncunun buraya gelebilmesi var. Çok net söyleyeyim; kadromuza oyuncu katmak için oyuncu katmayacağız. Mevcutlara alternatif olabilecek, onlarla rekabet edebilecek, kalitesi üstün oyuncu bulursam almak için bunu zaten yönetim kurulumuza söyleyeceğim. Şartlar, zaman neyi gösterir bilmiyorum ama arada oyuncu almayacağız” diyerek cevapladı.   Ünal Karaman hakkında ise   “O benim abim” diyen Hüseyin Çimşir “Ünal hoca 1,5 senedir yardımcısıyım. Ben Ünal hoca ile yeni tanışmadım. Aynı takımda oynadık, Abim. Futbolda her şey oluyor. Önümüze bakmak lazım. Sadece antrenör olarak değil aynı takımda oynadığım ve gurur duyduğum bir abim. Bu konu artık kapanmalı. Başkanıma teşekkür ediyorum. Bu benim için gurur. Onların güvenini boşa çıkarmayacağız. “ dedi.  
Lige verilen arada çalışmalarını Antalya’da sürdüren Trabzonspor ilk hazırlık maçında Bursaspor ile golsüz bverabere kaldı.Hüseyin Çimşir açıklamlarda bulundu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir açıklamlarda bulundu

 

Lige verilen arada çalışmalarını Antalya’da sürdüren Trabzonspor ilk hazırlık maçında Bursaspor ile golsüz bverabere kaldı.

 

Karşılaşma sonrası konuşan Teknik direktör Hüseyin Çimşir “Şampiyonluk hayalimiz var dedi.

 

Çimşir “Bursa benim için önemli bir şehir, onla oynamak ayrı bir gurur. Eksiklerimiz var. Eksiklerimiz görme açısından önemli bir maçtı. Eksikliklerimizi tamamlayıp lige ve kupaya hazır olmak amacımız. Güzel bir müsabaka oldu. En güzel şekilde lige başlamak istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

İkinci yarı beklentileri ve hedefler üzerine yöneltilen soruya ise;

Teknik Direktör Hüseyin Çimşir, “Baskı her yerde var. Özellikle Trabzonspor’da baskı olmadığı zaman olmaz. Dediğim gibi ikinci yarıdan beklentimiz, şu anki konumun daha üzerine çıkmak. Şampiyonluk hayalimiz var, hedefimiz var. Onu gerçekleştirebilmek için elimizden gelen gayreti ve mücadeleyi ortaya koyup, gidebildiğimiz yere kadar gidip umarım hedeflerimize ulaşırız. Bunun için çabalıyoruz, bunun için uğraşıyoruz. Elimizden ne kadar fazla geliyorsa bunu yapma gayretimiz var. Bu sezonla ilgili özellikle hikayesi okunan bir takım ortaya koymak istiyoruz. Başkasının hikayesini değil de kendi hikayemizin okunmasını istiyoruz. Onun için de bütün arkadaşlarla beraber el ele verip, inşallah ikinci yarıyı iyi bir şekilde geçirip, arzuladığımız yerde ligi bitirebiliriz” diye yanıt verdi.

 

Yönetim Kurulunun kendisine olan güveni ve transferler üzerine yöneltilen soruyu ise ;

 

“Başkanımıza teşekkür ediyorum, kolay bir iş değil. Ben 5 yıldır yardımcı antrenörlük yapıyorum ama bu süre zarfında bu kararı almak onlar için riskti. Yönetim kurulunun bana olan güveni ve inancı beni daha çok çalışmak için motive edecek. Onların güvenine layık olmaya çalışacağız. Eksikliklerimiz var, bir planlamamız var. Devre arası transferi kolay bir iş değil. Hem oyuncu maliyeti hem de iyi oyuncuyu bulmak anlamında zor bir iş. Bunun ekonomisi var, oyuncunun buraya gelebilmesi var. Çok net söyleyeyim; kadromuza oyuncu katmak için oyuncu katmayacağız. Mevcutlara alternatif olabilecek, onlarla rekabet edebilecek, kalitesi üstün oyuncu bulursam almak için bunu zaten yönetim kurulumuza söyleyeceğim. Şartlar, zaman neyi gösterir bilmiyorum ama arada oyuncu almayacağız” diyerek cevapladı.

 

Ünal Karaman hakkında ise

 

“O benim abim” diyen Hüseyin Çimşir “Ünal hoca 1,5 senedir yardımcısıyım. Ben Ünal hoca ile yeni tanışmadım. Aynı takımda oynadık, Abim. Futbolda her şey oluyor. Önümüze bakmak lazım. Sadece antrenör olarak değil aynı takımda oynadığım ve gurur duyduğum bir abim. Bu konu artık kapanmalı. Başkanıma teşekkür ediyorum. Bu benim için gurur. Onların güvenini boşa çıkarmayacağız. “ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.