Trabzonspor Sparta Prag maçı hazırlıklarına başladı

Trabzonspor 02.08.2019 - 18:57, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Sparta Prag maçı hazırlıklarına başladı

Trabzonspor Sparta Prag maçı hazırlıklarına başladı Trabzonspor Avusturya kampı sonrasındaki 3 günlük izinin ardından bu akşam 18:00 da yaptığı antrenmanla Avrupa Ligi 3. Eleme turunda 8 Ağustos'da deplasmanda karşılaşacağı Sparta Prag maçı hazırlıklarına başladı. Trabzonspor Sparta Prag Hazırlıkları başladı taraftarları tesislere akın etti   Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde 18.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde başlayan antrenmanda taktiksel çalışmalar gerçekleştirildi. Antrenman öncesinde kulüp personeli, futbolcular ve teknik heyet bir araya gelerek yeni sezon öncesinde takıma başarılar diledi.   Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp, Yönetim Kurulu Üyelerinden Ömer Sağıroğlu, Özer Bayraktar, Yalçın Orhan, Dursun Ali Sakarya ve Lokman Sadıklar da antrenmanı takip etti.   Trabzonspor, yarın basına ve taraftarlara kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıkları sürdürecek.    

Trabzonspor Sparta Prag maçı hazırlıklarına başladı

Trabzonspor Avusturya kampı sonrasındaki 3 günlük izinin ardından bu akşam 18:00 da yaptığı antrenmanla Avrupa Ligi 3. Eleme turunda 8 Ağustos'da deplasmanda karşılaşacağı Sparta Prag maçı hazırlıklarına başladı. Trabzonspor Sparta Prag Hazırlıkları başladı taraftarları tesislere akın etti

 

Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde 18.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde başlayan antrenmanda taktiksel çalışmalar gerçekleştirildi. Antrenman öncesinde kulüp personeli, futbolcular ve teknik heyet bir araya gelerek yeni sezon öncesinde takıma başarılar diledi.

 

Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp, Yönetim Kurulu Üyelerinden Ömer Sağıroğlu, Özer Bayraktar, Yalçın Orhan, Dursun Ali Sakarya ve Lokman Sadıklar da antrenmanı takip etti.

 

Trabzonspor, yarın basına ve taraftarlara kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıkları sürdürecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.