Trabzonspor Samsunspor Maç Biletleri Satışa Çıktı

Trabzonspor 26.07.2018 - 13:45, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Samsunspor Maç Biletleri Satışa Çıktı

Trabzonspor Samsunspor Maç Biletleri Satışa Çıktı   29 Temmuz Pazar günü Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda Trabzonspor  Samsunspor’la  dostluk maçı biletleri satışa çıktı. Trabzonspor Külünden Yapılan Açıklama; “Tüm Trabzonspor camiasını yanyana görmek’’ amacıyla bilet fiyatlarının 5 TL olarak belirlendiği maçın öncesinde stadyum içinde ve dışında çeşitli etkinlikler olacak. Stadyumun dışında, saat 16.00’da başlayacak olan kutlama etkinlikleri, saat 18.30 itibarıyla stadyum içinde devam edecek.   Stadyumun çevresinde, oyun alanları ve sponsor ürün çadırları ile eğlence odaklı bir ortam oluşturulurken, stadyum içinde yapılacak etkinlikler arasında ise altyapı oyuncularımızın sergileyeceği bir koreografi, ışık ve dans şovları, havai fişek gösterisi ile Karadeniz müziğinin önde gelen temsilcilerinin katılacağı konserler bulunuyor. Program boyunca taraftarlarımızı mini sürprizler de bekliyor olacak.   Trabzonspor Samsunspor karşılaşması saat 21.00’de başlayacak.   Passolig sahibi taraftarlarımız e-biletlerini, Şenol Güneş Spor Kompleksi, Atatürk Alanı Passolig gişeleri, Ziyabey Tesisleri, Akçaabat Mahmut İletişim ve www.passo.com.tr adresi üzerinden temin edebilirler. Passolig kart sahibi olmayan taraftarlarımız da kağıt bilet uygulaması geçerli olduğu için stadyum programına katılabileceklerdir. Kağıt biletler, Atatürk Alanı ve Şenol Güneş Spor Kompleksi’ndeki Passolig gişesinden satın alınabilecektir.   Şölen havasındageçeceğine inandığımız kutlamalarımıza tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz.

Trabzonspor Samsunspor Maç Biletleri Satışa Çıktı

 

29 Temmuz Pazar günü Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda Trabzonspor  Samsunspor’la  dostluk maçı biletleri satışa çıktı.

Trabzonspor Külünden Yapılan Açıklama;

“Tüm Trabzonspor camiasını yanyana görmek’’ amacıyla bilet fiyatlarının 5 TL olarak belirlendiği maçın öncesinde stadyum içinde ve dışında çeşitli etkinlikler olacak. Stadyumun dışında, saat 16.00’da başlayacak olan kutlama etkinlikleri, saat 18.30 itibarıyla stadyum içinde devam edecek.

 

Stadyumun çevresinde, oyun alanları ve sponsor ürün çadırları ile eğlence odaklı bir ortam oluşturulurken, stadyum içinde yapılacak etkinlikler arasında ise altyapı oyuncularımızın sergileyeceği bir koreografi, ışık ve dans şovları, havai fişek gösterisi ile Karadeniz müziğinin önde gelen temsilcilerinin katılacağı konserler bulunuyor. Program boyunca taraftarlarımızı mini sürprizler de bekliyor olacak.

 

Trabzonspor Samsunspor karşılaşması saat 21.00’de başlayacak.

 

Passolig sahibi taraftarlarımız e-biletlerini, Şenol Güneş Spor Kompleksi, Atatürk Alanı Passolig gişeleri, Ziyabey Tesisleri, Akçaabat Mahmut İletişim ve www.passo.com.tr adresi üzerinden temin edebilirler. Passolig kart sahibi olmayan taraftarlarımız da kağıt bilet uygulaması geçerli olduğu için stadyum programına katılabileceklerdir. Kağıt biletler, Atatürk Alanı ve Şenol Güneş Spor Kompleksi’ndeki Passolig gişesinden satın alınabilecektir.

 

Şölen havasındageçeceğine inandığımız kutlamalarımıza tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.