Trabzonspor Pazarlama Direktörü Zeynep Sünger vefat etti

Trabzonspor 08.06.2020 - 14:31, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Pazarlama Direktörü Zeynep Sünger vefat etti

Trabzonspor Pazarlama Direktörü Zeynep Sünger vefat etti   Trabzonspor yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı Değerli Çalışma Arkadaşımız Zeynep Sünger’i kaybettik…   Yaklaşık 1.5 yıldır yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden Kulübümüzün Pazarlama Direktörü Zeynep Sünger bugün hayata gözlerini yumdu.   2015 yılından beri kulübümüzde görev yapan Zeynep Sünger, pek çok kreatif başarının altına imzasını attı.   2019 yılında kansere yakalanan Zeynep Sünger, bu amansız hastalığa karşı mücadelesini ne yazık ki bu sabah kaybetti.   Sevgili çalışma arkadaşımız Zeynep Sünger’e Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.   12 Ocak 1967 İzmir Karşıyaka doğumlu olan Zeynep Sünger, Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Fizik bölümlerinden mezundu. Viyana Gothe Institue’de eğitimine devam eden Sünger ardından Boğaziçi Üniversitesi’nden üst düzey sertifikası almıştı.  

Trabzonspor Pazarlama Direktörü Zeynep Sünger vefat etti

 

Trabzonspor yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı

Değerli Çalışma Arkadaşımız Zeynep Sünger’i kaybettik…

 

Yaklaşık 1.5 yıldır yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden Kulübümüzün Pazarlama Direktörü Zeynep Sünger bugün hayata gözlerini yumdu.

 

2015 yılından beri kulübümüzde görev yapan Zeynep Sünger, pek çok kreatif başarının altına imzasını attı.

 

2019 yılında kansere yakalanan Zeynep Sünger, bu amansız hastalığa karşı mücadelesini ne yazık ki bu sabah kaybetti.

 

Sevgili çalışma arkadaşımız Zeynep Sünger’e Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

 

12 Ocak 1967 İzmir Karşıyaka doğumlu olan Zeynep Sünger, Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Fizik bölümlerinden mezundu. Viyana Gothe Institue’de eğitimine devam eden Sünger ardından Boğaziçi Üniversitesi’nden üst düzey sertifikası almıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.