Trabzonspor kuvvet ve dayanıklılık çalıştı

Trabzonspor 06.07.2019 - 21:16, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor kuvvet ve dayanıklılık çalıştı

Trabzonspor kuvvet ve dayanıklılık çalıştı   Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde kamp çalışmalarını sürdüren Trabzonspor günün ilk antrenmanını Sabah Saat 10.00’da kuvvet çalışmaları yaparak tamamladı.   Bordo-Mavililer günün ikinci antrenmanını Akşam Saat18.00’da dayanıklılık çalışmaları yaparak tamamladı.   Antrenmanda ülkelerinin milli takımlarında bulunan Caleb Ekuban ve Obi Mikel’in yanı sıra izinli olan Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen, Filip Novak, Vahid Amiri ve Zargo Toure katılmadı. Tedavisine devam edilen Ogenyi Onazi ve Majid Hosseini ise takımdan ayrı koşu yaptı.   Trabzonspor yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Trabzonspor kuvvet ve dayanıklılık çalıştı

 

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde kamp çalışmalarını sürdüren Trabzonspor günün ilk antrenmanını Sabah Saat 10.00’da kuvvet çalışmaları yaparak tamamladı.

 

Bordo-Mavililer günün ikinci antrenmanını Akşam Saat18.00’da dayanıklılık çalışmaları yaparak tamamladı.

 

Antrenmanda ülkelerinin milli takımlarında bulunan Caleb Ekuban ve Obi Mikel’in yanı sıra izinli olan Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen, Filip Novak, Vahid Amiri ve Zargo Toure katılmadı. Tedavisine devam edilen Ogenyi Onazi ve Majid Hosseini ise takımdan ayrı koşu yaptı.

 

Trabzonspor yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.