Trabzonspor Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri 29 Temmuz Pazar Günü

Trabzonspor 27.07.2018 - 11:27, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri 29 Temmuz Pazar Günü

Trabzonspor Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri 29 Temmuz Pazar Günü    Trabzonspor 51. Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri İçin Yaptığı Duyuruda Şu Şekilde Oldu     Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında taraftarlarımızla buluşuyoruz   Kulübümüzün kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, 29 Temmuz Pazar günü taraftarlarımızla buluşuyoruz.   Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nun dışında, saat 16.00’da başlayacak olan kutlama etkinlikleri, saat 18.30 itibarıyla stadyum içinde devam edecek.   Stadyumun çevresinde, oyun alanları ve sponsor ürün çadırları ile eğlence odaklı bir ortam oluşturulacak. Maç öncesi stadyum içinde yapılacak etkinlikler arasında ise altyapı oyuncularımızın sergileyeceği bir koreografi, ışık ve dans şovları, havai fişek gösterisi ile Karadeniz müziğinin önde gelen temsilcilerinin katılacağı konserler bulunuyor. Program boyunca taraftarlarımızı mini sürprizler de bekliyor olacak.   Ayrıca etkinlikler kapsamında takımımız, Türk futbolunun köklü ekiplerinden Samsunspor ile bir dostluk maçı yapacak. Futbolcularımız, saat 21.00’de başlayacak olan bu müsabakayla yeni sezon öncesi ilk defa Bordo-Mavili taraftarımızın karşısına çıkacak.   Yönetim kurulumuz etkinliğin bilet fiyatını, “Tüm Trabzonspor camiasını yanyana görmek’’ gayesi ile 5 TL olarak belirlemiştir. Müsabakanın biletleri ise 26 Temmuz Perşembe günü satışa sunulacak.   Şölen havası içinde geçeceğine inandığımız kutlamalarımıza tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz.    

Trabzonspor Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri 29 Temmuz Pazar Günü 

 

Trabzonspor 51. Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri İçin Yaptığı Duyuruda Şu Şekilde Oldu

 

 

Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında taraftarlarımızla buluşuyoruz

 

Kulübümüzün kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, 29 Temmuz Pazar günü taraftarlarımızla buluşuyoruz.

 

Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nun dışında, saat 16.00’da başlayacak olan kutlama etkinlikleri, saat 18.30 itibarıyla stadyum içinde devam edecek.

 

Stadyumun çevresinde, oyun alanları ve sponsor ürün çadırları ile eğlence odaklı bir ortam oluşturulacak. Maç öncesi stadyum içinde yapılacak etkinlikler arasında ise altyapı oyuncularımızın sergileyeceği bir koreografi, ışık ve dans şovları, havai fişek gösterisi ile Karadeniz müziğinin önde gelen temsilcilerinin katılacağı konserler bulunuyor. Program boyunca taraftarlarımızı mini sürprizler de bekliyor olacak.

 

Ayrıca etkinlikler kapsamında takımımız, Türk futbolunun köklü ekiplerinden Samsunspor ile bir dostluk maçı yapacak. Futbolcularımız, saat 21.00’de başlayacak olan bu müsabakayla yeni sezon öncesi ilk defa Bordo-Mavili taraftarımızın karşısına çıkacak.

 

Yönetim kurulumuz etkinliğin bilet fiyatını, “Tüm Trabzonspor camiasını yanyana görmek’’ gayesi ile 5 TL olarak belirlemiştir. Müsabakanın biletleri ise 26 Temmuz Perşembe günü satışa sunulacak.

 

Şölen havası içinde geçeceğine inandığımız kutlamalarımıza tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.