Trabzonspor İkinci etap kapmını tamamladı

Trabzonspor 29.07.2019 - 21:38, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor İkinci etap kapmını tamamladı

Trabzonspor İkinci etap kapmını tamamladı   Yeni sezon öncesi Avusturya’nın Linz şehrinde hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, bugün ikinci etap kampı dönemini tamamladı.   20 – 29 Temmuz tarihleri arasında Avusturya’da çalışmalarını sürdüren takımımız burada 4 hazırlık karşılaşması oynadı. Macaristan temsilcisi Haladas ile 2-2 berabere kalan Bordo-Mavililer, Bundesliga temsilcisi Hoffenheim ile 3-3’lük beraberlikle sahadan ayrıldı. İtalya Serie A takımlarından Parma ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, bir diğer İtalyan temsilcisi Hellas Verona ile de sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.   Bugün özel bir uçakla Trabzon’a dönecek olan kafilemiz, 3 gün boyunca izinli olacak. 2 Ağustos’ta Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde toplanacak olan Trabzonspor, aynı gün UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda oynayacağımız Sparta Prag maçının hazırlıklarına başlayacak

Trabzonspor İkinci etap kapmını tamamladı

 

Yeni sezon öncesi Avusturya’nın Linz şehrinde hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, bugün ikinci etap kampı dönemini tamamladı.

 

20 – 29 Temmuz tarihleri arasında Avusturya’da çalışmalarını sürdüren takımımız burada 4 hazırlık karşılaşması oynadı. Macaristan temsilcisi Haladas ile 2-2 berabere kalan Bordo-Mavililer, Bundesliga temsilcisi Hoffenheim ile 3-3’lük beraberlikle sahadan ayrıldı. İtalya Serie A takımlarından Parma ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, bir diğer İtalyan temsilcisi Hellas Verona ile de sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

 

Bugün özel bir uçakla Trabzon’a dönecek olan kafilemiz, 3 gün boyunca izinli olacak. 2 Ağustos’ta Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde toplanacak olan Trabzonspor, aynı gün UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda oynayacağımız Sparta Prag maçının hazırlıklarına başlayacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.