Trabzonspor günü çift antrenmanla tamamladı

Trabzonspor 29.05.2020 - 23:09, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor günü çift antrenmanla tamamladı

Trabzonspor günü çift antrenmanla tamamladı   Trabzonspor bu sabah yaptığı günün ilk antrenmanıyla çalışmalarına devam etti.   Teknik Direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde 10.30’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan ilk antrenmanda sprint ve dayanıklılık oyunları oynandı.   Bordo Mavililer günün ikinci antrenmanında ise Hüseyin Çimşir yönetiminde 17.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde toparlanma çalışmaları yaptı.   Bordo Mavili Karadeniz Fırtınası yarın yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

Trabzonspor günü çift antrenmanla tamamladı

 

Trabzonspor bu sabah yaptığı günün ilk antrenmanıyla çalışmalarına devam etti.

 

Teknik Direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde 10.30’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan ilk antrenmanda sprint ve dayanıklılık oyunları oynandı.

 

Bordo Mavililer günün ikinci antrenmanında ise Hüseyin Çimşir yönetiminde 17.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde toparlanma çalışmaları yaptı.

 

Bordo Mavili Karadeniz Fırtınası yarın yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.