Trabzonspor Göztepe maçını o hakem yönetecek

Trabzonspor 21.02.2019 - 11:45, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Göztepe maçını o hakem yönetecek

Trabzonspor Göztepe maçını o hakem yönetecek   Trabzonspor’un Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynayacağı Göztepe karşılaşmasını yönetecek hakemler açıklandı.   Buna göre Trabzonspor’un Göztepe ile oynayacağı müsabakayı Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Öğretmenoğlu’nun yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Hakan Yemişken yapacak. Karşılaşmada 4. hakem olarak ise Kadir Sağlam görev yapacak.

Trabzonspor Göztepe maçını o hakem yönetecek

 

Trabzonspor’un Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynayacağı Göztepe karşılaşmasını yönetecek hakemler açıklandı.

 

Buna göre Trabzonspor’un Göztepe ile oynayacağı müsabakayı Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Öğretmenoğlu’nun yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Hakan Yemişken yapacak. Karşılaşmada 4. hakem olarak ise Kadir Sağlam görev yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.