Trabzonspor Göztepe maçında VAR ve AVAR hakemleri arasında yaşananlar Flaşh açıklamalar

Trabzonspor 04.11.2019 - 08:32, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Göztepe maçında VAR ve AVAR hakemleri arasında yaşananlar Flaşh açıklamalar

Trabzonspor Göztepe maçında VAR ve AVAR hakemleri arasında yaşananlar: Flaşh açıklamalar    Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve A Spor yorumcusu Zeki Uzundurukan, Takım Oyunu programına bağlanarak Trabzonspor - Göztepe maçında yaşanan 'VAR' konuşmalarına ilişkin flaş iddialarda bulundu.   Trabzonspor - Göztepe maçında VAR ile AVAR neler konuştu? Zeki Uzundurukan açıkladı.   Süper Lig’in 10. haftasında oynanan Trabzonspor – Göztepe maçında yaşanan hakem faciası ile alakalı flaş bir iddia ortaya atıldı. Aspor’da yayınlanan programda gündeme gelen iddialara göre, Trabzonspor – Göztepe karşılaşmasında VAR odasında tartışma olduğu ve Sörloth’un düşürüldüğü, bariz şekilde penaltı olan pozisyonda kaos yaşandığı belirtildi.   VAR hakemi Koray Gencerler ile AVAR hakemi Kemal Yılmaz arasında yaşanan tartışmanın ayrıltıları ortaya çıktı. AVAR hakemi Kemal Yılmaz Sörloth’un pozisyonu için Fırat Aydınus’un VAR’a çağrılması gerektiğini söyledi. Ancak Koray Gencerler’den “Gerek yok” yanıtını aldı, Yılmaz’ın ısrarı sonucunda Gencerler’in “Kes sesini” şeklinde çıkış yaptığı ve bu durumun AVAR hakemi Kemal Yılmaz tarafından TFF’ye rapor edildiği belirtildi.

Trabzonspor Göztepe maçında VAR ve AVAR hakemleri arasında yaşananlar: Flaşh açıklamalar 

 

Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve A Spor yorumcusu Zeki Uzundurukan, Takım Oyunu programına bağlanarak Trabzonspor - Göztepe maçında yaşanan 'VAR' konuşmalarına ilişkin flaş iddialarda bulundu.

 

Trabzonspor - Göztepe maçında VAR ile AVAR neler konuştu? Zeki Uzundurukan açıkladı.

 

Süper Lig’in 10. haftasında oynanan Trabzonspor – Göztepe maçında yaşanan hakem faciası ile alakalı flaş bir iddia ortaya atıldı. Aspor’da yayınlanan programda gündeme gelen iddialara göre, Trabzonspor – Göztepe karşılaşmasında VAR odasında tartışma olduğu ve Sörloth’un düşürüldüğü, bariz şekilde penaltı olan pozisyonda kaos yaşandığı belirtildi.

 

VAR hakemi Koray Gencerler ile AVAR hakemi Kemal Yılmaz arasında yaşanan tartışmanın ayrıltıları ortaya çıktı. AVAR hakemi Kemal Yılmaz Sörloth’un pozisyonu için Fırat Aydınus’un VAR’a çağrılması gerektiğini söyledi. Ancak Koray Gencerler’den “Gerek yok” yanıtını aldı, Yılmaz’ın ısrarı sonucunda Gencerler’in “Kes sesini” şeklinde çıkış yaptığı ve bu durumun AVAR hakemi Kemal Yılmaz tarafından TFF’ye rapor edildiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.