Trabzonspor Getafe CF maçına hazır

Trabzonspor 18.09.2019 - 20:49, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Getafe CF maçına hazır

Trabzonspor Getafe CF maçına hazır   Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi C Grubu’’nda oynayacağı Getafe karşılaşması hazırlıklarını tamamlandı.   Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde 19.00’da Alfonso Pérez Stadyumu’nda yapılan ve ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirilen antrenmanda taktiksel çalışmalar gerçekleştirdi.   Bordo Mavili ekip antrenmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Trabzonspor Getafe CF maçına hazır

 

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi C Grubu’’nda oynayacağı Getafe karşılaşması hazırlıklarını tamamlandı.

 

Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde 19.00’da Alfonso Pérez Stadyumu’nda yapılan ve ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirilen antrenmanda taktiksel çalışmalar gerçekleştirdi.

 

Bordo Mavili ekip antrenmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.