Trabzonspor Gençlerbirliği maçının hakemi belli oldu

Trabzonspor 05.02.2020 - 13:17, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Gençlerbirliği maçının hakemi belli oldu

Trabzonspor Gençlerbirliği maçının hakemi belli oldu   Bordo Mavililerin Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 21. haftasında oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşmasını Hüseyin Göçek yönetecek.    Göçek’in yardımcılıklarını Serkan Ok ve İlker Takpak yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Murat Erdoğan oldu. Karşılaşmada Video Yardımcı Hakem olarak Bahattin Şimşek, Asistan Video Yardımcı Hakem olarak ise Kerem Ersoy görevlendirildi.

Trabzonspor Gençlerbirliği maçının hakemi belli oldu

 

Bordo Mavililerin Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 21. haftasında oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşmasını Hüseyin Göçek yönetecek.

 

 Göçek’in yardımcılıklarını Serkan Ok ve İlker Takpak yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Murat Erdoğan oldu. Karşılaşmada Video Yardımcı Hakem olarak Bahattin Şimşek, Asistan Video Yardımcı Hakem olarak ise Kerem Ersoy görevlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.