Trabzonspor forma tanıtım filmine özel ödül

Trabzonspor 07.09.2019 - 07:42, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor forma tanıtım filmine özel ödül

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen “Yılın Başarılı Gazetecileri” töreninde Trabzonspor medya birimi tarafından yapılan forma tanıtım filmi özel ödüle layık görüldü.
Trabzonspor forma tanıtım filmine özel ödül Trabzon Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen “Yılın Başarılı Gazetecileri” töreninde Trabzonspor medya birimi tarafından yapılan forma tanıtım filmi özel ödüle layık görüldü.   Törende, yurt içi ve yurt dışında büyük bir yankı uyandırarak 1 milyarın üzerinde izlenme alan Trabzonspor'un Keşanlı gri forması tanıtım filmi tekrar gösterildi. Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp adına ödülü Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu aldı. Ödülü ise Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in adına başkanvekili Selahaddin Çebi takdim etti.   Törene katılamayan ancak gönderdiği telgraf ile Trabzon Gazeteciler Cemiyeti başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür eden Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp, “Çok değerli gazeteci arkadaşlarım. İşlerim dolayısı ile bu önemli gecede aranızda bulunamamaktan dolayı çok üzgünüm. Trabzonsporumuza gerek yazılarıyla gerekse haberleriyle büyük katkı sağlayan siz değerli emekçi gazetecilerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Trabzonsporumuz sizin ve biz yöneticilerin katkılarıyla daha da iyi yerlere gelecektir. Bunu birlikte başaracağız. Gecede ödül alan arkadaşlarımı tebrik ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.   Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp adına ödülü alan Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu ise yaptığı konuşmada, “Öncelikli olarak Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin bu anlamlı gecesinde ödül alan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Trabzonsporumuzun son yıllarda camiamızla arasında kurduğu en önemli bağlardan birisi de yapmış olduğu başarılı prodüksiyonlardır. Yönetim Kurulu olarak Trabzonspor Medya Birimi’ndeki arkadaşlarımızın çalışmalarına her anlamda destek verdik! Bu başarıda büyük emekleri olan kulübümüzün Asbaşkanı, değerli yol arkadaşım Mehmet Yiğit Alp’e de özellikle teşekkür etmek istiyorum. Sizlere de ayrıca teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.   Törende ayrıca Trabzonspor kulübüne ödül törenine katkılarından dolayı plaket verildi.
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen “Yılın Başarılı Gazetecileri” töreninde Trabzonspor medya birimi tarafından yapılan forma tanıtım filmi özel ödüle layık görüldü.

Trabzonspor forma tanıtım filmine özel ödül

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen “Yılın Başarılı Gazetecileri” töreninde Trabzonspor medya birimi tarafından yapılan forma tanıtım filmi özel ödüle layık görüldü.

 

Törende, yurt içi ve yurt dışında büyük bir yankı uyandırarak 1 milyarın üzerinde izlenme alan Trabzonspor'un Keşanlı gri forması tanıtım filmi tekrar gösterildi. Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp adına ödülü Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu aldı. Ödülü ise Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in adına başkanvekili Selahaddin Çebi takdim etti.

 

Törene katılamayan ancak gönderdiği telgraf ile Trabzon Gazeteciler Cemiyeti başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür eden Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp, “Çok değerli gazeteci arkadaşlarım. İşlerim dolayısı ile bu önemli gecede aranızda bulunamamaktan dolayı çok üzgünüm. Trabzonsporumuza gerek yazılarıyla gerekse haberleriyle büyük katkı sağlayan siz değerli emekçi gazetecilerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Trabzonsporumuz sizin ve biz yöneticilerin katkılarıyla daha da iyi yerlere gelecektir. Bunu birlikte başaracağız. Gecede ödül alan arkadaşlarımı tebrik ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp adına ödülü alan Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu ise yaptığı konuşmada, “Öncelikli olarak Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin bu anlamlı gecesinde ödül alan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Trabzonsporumuzun son yıllarda camiamızla arasında kurduğu en önemli bağlardan birisi de yapmış olduğu başarılı prodüksiyonlardır. Yönetim Kurulu olarak Trabzonspor Medya Birimi’ndeki arkadaşlarımızın çalışmalarına her anlamda destek verdik! Bu başarıda büyük emekleri olan kulübümüzün Asbaşkanı, değerli yol arkadaşım Mehmet Yiğit Alp’e de özellikle teşekkür etmek istiyorum. Sizlere de ayrıca teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

Törende ayrıca Trabzonspor kulübüne ödül törenine katkılarından dolayı plaket verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.