Trabzonspor Fenerbahçe maçı için misafir takım tribünleri satışa sunuldu

Trabzonspor 28.01.2020 - 12:42, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Fenerbahçe maçı için misafir takım tribünleri satışa sunuldu

Trabzonspor Fenerbahçe maçı için misafir takım tribünleri satışa sunuldu   Yaklaşık 3200 bilet satışa sunan Bordo Mavililer de biletlere büyük ilgi gösterildi. Biletler satışa çıktığı andan itibaren dakikalar içerisinde tükendi.   Taraftarların bilet bulamamaktan şikayet etmeleri , yurt içi ve yurt dışından çok sayıda bilet talebi olan taraftar için ise misafir tribün biletleri 125 TL fiyat ile satışa çıkarıldı ve saniyeler içince hızla tükeniyor.

Trabzonspor Fenerbahçe maçı için misafir takım tribünleri satışa sunuldu

 

Yaklaşık 3200 bilet satışa sunan Bordo Mavililer de biletlere büyük ilgi gösterildi. Biletler satışa çıktığı andan itibaren dakikalar içerisinde tükendi.

 

Taraftarların bilet bulamamaktan şikayet etmeleri , yurt içi ve yurt dışından çok sayıda bilet talebi olan taraftar için ise misafir tribün biletleri 125 TL fiyat ile satışa çıkarıldı ve saniyeler içince hızla tükeniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.