Trabzonspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü

Trabzonspor 07.09.2025 - 15:29, Güncelleme: 07.09.2025 - 15:29
 

Trabzonspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü

TRABZONSPOR, Süper Lig’in 5’inci haftasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.
Trabzonspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü Nurgül GÜNAYDIN/ TRABZON, (DHA)- TRABZONSPOR, Süper Lig’in 5’inci haftasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Trabzonspor, Süper Lig’in 5’inci haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına bu sabah 11.00’de yaptığı antrenmanla devam etti. Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanın ilk bölümünde teknik ısınma gerçekleştirildi. Pas çalışması ve 5’e 2 ile devam eden antrenmanımız taktiksel çalışma ile sona erdi. Bordo-mavili takım, bir günlük iznin ardından 9 Eylül Salı günü yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.
TRABZONSPOR, Süper Lig’in 5’inci haftasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Trabzonspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü

Nurgül GÜNAYDIN/ TRABZON, (DHA)- TRABZONSPOR, Süper Lig’in 5’inci haftasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Trabzonspor, Süper Lig’in 5’inci haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına bu sabah 11.00’de yaptığı antrenmanla devam etti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanın ilk bölümünde teknik ısınma gerçekleştirildi. Pas çalışması ve 5’e 2 ile devam eden antrenmanımız taktiksel çalışma ile sona erdi.

Bordo-mavili takım, bir günlük iznin ardından 9 Eylül Salı günü yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Trabzon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.