Trabzonspor Dergisi 161. Sayısı İle Bayilerde

Trabzonspor 04.03.2019 - 16:59, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Dergisi 161. Sayısı İle Bayilerde

Birbirinden renkli yazı ve röportajların yer aldığı Trabzonspor Dergisinin 161. sayısı bayilerde!
Trabzonspor Dergisi 161. Sayısı İle Bayilerde   Birbirinden renkli yazı ve röportajların yer aldığı Trabzonspor Dergisinin 161. sayısı bayilerde!   Yine dopdolu bir içeriğe sahip Trabzonspor dergisinin bu ayki kapağında; son dönemde yükselen form grafiği ve ilginç karakteristik özellikleriyle dikkat çeken oyuncu Anthony Nwakaeme yer alıyor.   Ayrıca dergide golcü oyuncu Hugo Rodallega’nın bilinmeyen yönlerini soru cevaplarla öğreniyorsunuz, 1461 Trabzon’un genç milli takım oyuncularından Burak Temir ile yapılan röportajda genç futbolcunun yaşamını kendisinden dinliyoruz.   “Uzaktaki Hikâyeler” köşesinde bu ay İstanbul’da yaşayan Erzurumlu Serdar Çimen’in “Üç büyükler dayatmasına karşı” nasıl Trabzonsporlu olduğunu anlattığı taraftarlık öyküsü yer alıyor.   ‘’Milli Serüven” başlıklı inceleme, Trabzonspor’lu futbolcuların yıllar boyunca A Milli takıma olan katkılarına ışık tutarken, Servet Özkara'nın kardeş futbolcular yazı dizisi kapsamında kaleme aldığı “Denizci Kardeşler” yazısında Trabzonspor’un efsane futbolcusu Ali Kemal Denizci ve kardeşi Osman Denizci’nin hikâyesini, Turgay Beşyıldız’ın Trabzon basınının emektar isimlerinden “Kral Muharrem’in yaşam öyküsüne odaklanıyor.   Hakan Dilek’in “Yumrukla gökyüzünü delmek” başlığıyla Trabzonspor’un efsane kaptanı Dozer Cemil’i anlattığı lezzetli hikâyesi ve ‘’Serbest Kürsü’’ köşesinde İlknur Hacısoftaoğlu’nun “Spor ve Kadın” başlıklı yazısı bu ay öne çıkan diğer önemli konular arasında yerini alıyor.   Trabzon’un yetiştirdiği genç ressamlardan Sena Yıldırım ile gerçekleştirilen keyifli röportaj, Jesse Owens üzerine hazırlanan araştırma yazısı, geçtiğimiz ay vefat eden eski futbolcu Turgut Uçar ve 1995 yılında hayata gözlerini yuman Trabzospor eski yöneticilerinden Turan Alp’in de anıldığı yazılar da bu ayki dergide okuyucularla buluşuyor.   Ali Kemal Denizci’nin “Gençlerimize mektup var” başlıklı yazısında ise Trabzonspor’un genç oyuncularından  Yusuf Yazıcı ve Arda Akbulut’un unutulmaz karesini poster olarak hediye edilen 161. sayısı Bordo-Mavi okurlarımızın huzurunda... (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Birbirinden renkli yazı ve röportajların yer aldığı Trabzonspor Dergisinin 161. sayısı bayilerde!

Trabzonspor Dergisi 161. Sayısı İle Bayilerde

 

Birbirinden renkli yazı ve röportajların yer aldığı Trabzonspor Dergisinin 161. sayısı bayilerde!

 

Yine dopdolu bir içeriğe sahip Trabzonspor dergisinin bu ayki kapağında; son dönemde yükselen form grafiği ve ilginç karakteristik özellikleriyle dikkat çeken oyuncu Anthony Nwakaeme yer alıyor.

 

Ayrıca dergide golcü oyuncu Hugo Rodallega’nın bilinmeyen yönlerini soru cevaplarla öğreniyorsunuz, 1461 Trabzon’un genç milli takım oyuncularından Burak Temir ile yapılan röportajda genç futbolcunun yaşamını kendisinden dinliyoruz.

 

“Uzaktaki Hikâyeler” köşesinde bu ay İstanbul’da yaşayan Erzurumlu Serdar Çimen’in “Üç büyükler dayatmasına karşı” nasıl Trabzonsporlu olduğunu anlattığı taraftarlık öyküsü yer alıyor.

 

‘’Milli Serüven” başlıklı inceleme, Trabzonspor’lu futbolcuların yıllar boyunca A Milli takıma olan katkılarına ışık tutarken, Servet Özkara'nın kardeş futbolcular yazı dizisi kapsamında kaleme aldığı “Denizci Kardeşler” yazısında Trabzonspor’un efsane futbolcusu Ali Kemal Denizci ve kardeşi Osman Denizci’nin hikâyesini, Turgay Beşyıldız’ın Trabzon basınının emektar isimlerinden “Kral Muharrem’in yaşam öyküsüne odaklanıyor.

 

Hakan Dilek’in “Yumrukla gökyüzünü delmek” başlığıyla Trabzonspor’un efsane kaptanı Dozer Cemil’i anlattığı lezzetli hikâyesi ve ‘’Serbest Kürsü’’ köşesinde İlknur Hacısoftaoğlu’nun “Spor ve Kadın” başlıklı yazısı bu ay öne çıkan diğer önemli konular arasında yerini alıyor.

 

Trabzon’un yetiştirdiği genç ressamlardan Sena Yıldırım ile gerçekleştirilen keyifli röportaj, Jesse Owens üzerine hazırlanan araştırma yazısı, geçtiğimiz ay vefat eden eski futbolcu Turgut Uçar ve 1995 yılında hayata gözlerini yuman Trabzospor eski yöneticilerinden Turan Alp’in de anıldığı yazılar da bu ayki dergide okuyucularla buluşuyor.

 

Ali Kemal Denizci’nin “Gençlerimize mektup var” başlıklı yazısında ise Trabzonspor’un genç oyuncularından  Yusuf Yazıcı ve Arda Akbulut’un unutulmaz karesini poster olarak hediye edilen 161. sayısı Bordo-Mavi okurlarımızın huzurunda...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.