Trabzonspor, deplasman fobisini yendi

Trabzonspor 18.03.2019 - 11:06, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor, deplasman fobisini yendi

- Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda ilk 10 maçta 10 puan toplayan bordo-mavililer, son 3 dış saha karşılaşmasından 7 puan çıkararak Avrupa kupalarına katılma iddiasını güçlendirdi
Trabzonspor, deplasman fobisini yendi   TRABZON (AA) - SELÇUK KILIÇ - Spor Toto Süper Lig'de haftayı deplasmanda 1-0'lık Büyükşehir Belediye Erzurumspor galibiyetiyle kapatan Trabzonspor, dış saha sorununu da son haftalarda aldığı sonuçlarla aştı. Ligde deplasmanda oynadığı ilk 10 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 10 puan toplayan bordo-mavililer, son 3 deplasman maçından 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan çıkardı. Karadeniz ekibi, İlk 10 maçta 1 puan ortalamasıyla maçlarını oynarken son 3 dış saha maçında ise 2,33 puan ortalaması yakaladı. Ligde 26 hafta sonunda 43 puanla 4. sırada bulunan Trabzonspor, son 3 hafta deplasmanda elde ettiği galibiyetlerle Avrupa kupalarına katılma iddiasını güçlendirdi.   - Deplasman maçları   Trabzonspor, deplasmandaki 10 haftalık dönemde Akhisarspor'u 3-1, İstiklal Mobilya Kayserispor'u 2-0 mağlup ederken Ankaragücü ve Beşiktaş ile 2-2, Antalyaspor ve Demir Grup Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Karadeniz ekibi, Medipol Başakşehir'e 2-0, Aytemiz Alanyaspor'a 1-0, Evkur Yeni Malatyaspor'a 5-0, Galatasaray'a da 3-1 mağlup oldu. Bordo-mavili takım, son 3 deplasman maçında ise Göztepe'yi 3-1 yendikten sonra Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u da 1-0 mağlup etti.   - 5. sıraya kadar yükseldi   Trabzonspor, dış saha maçları bakılarak oluşturulan puan cetvelinde 17 puanla 5. sıraya kadar yükseldi. Bordo-mavili takım, deplasmandaki 10 hafta sonunda topladığı 10 puanla 9. sırada yer almıştı.
- Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda ilk 10 maçta 10 puan toplayan bordo-mavililer, son 3 dış saha karşılaşmasından 7 puan çıkararak Avrupa kupalarına katılma iddiasını güçlendirdi

Trabzonspor, deplasman fobisini yendi


 

TRABZON (AA) - SELÇUK KILIÇ - Spor Toto Süper Lig'de haftayı deplasmanda 1-0'lık Büyükşehir Belediye Erzurumspor galibiyetiyle kapatan Trabzonspor, dış saha sorununu da son haftalarda aldığı sonuçlarla aştı.

Ligde deplasmanda oynadığı ilk 10 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 10 puan toplayan bordo-mavililer, son 3 deplasman maçından 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan çıkardı.

Karadeniz ekibi, İlk 10 maçta 1 puan ortalamasıyla maçlarını oynarken son 3 dış saha maçında ise 2,33 puan ortalaması yakaladı.

Ligde 26 hafta sonunda 43 puanla 4. sırada bulunan Trabzonspor, son 3 hafta deplasmanda elde ettiği galibiyetlerle Avrupa kupalarına katılma iddiasını güçlendirdi.

 

- Deplasman maçları

 

Trabzonspor, deplasmandaki 10 haftalık dönemde Akhisarspor'u 3-1, İstiklal Mobilya Kayserispor'u 2-0 mağlup ederken Ankaragücü ve Beşiktaş ile 2-2, Antalyaspor ve Demir Grup Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Karadeniz ekibi, Medipol Başakşehir'e 2-0, Aytemiz Alanyaspor'a 1-0, Evkur Yeni Malatyaspor'a 5-0, Galatasaray'a da 3-1 mağlup oldu.

Bordo-mavili takım, son 3 deplasman maçında ise Göztepe'yi 3-1 yendikten sonra Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u da 1-0 mağlup etti.

 

- 5. sıraya kadar yükseldi

 

Trabzonspor, dış saha maçları bakılarak oluşturulan puan cetvelinde 17 puanla 5. sıraya kadar yükseldi.

Bordo-mavili takım, deplasmandaki 10 hafta sonunda topladığı 10 puanla 9. sırada yer almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.