Trabzonspor Denizlispor deplasmanından golsüz beraberlikle ayrıldı

Trabzonspor 19.09.2020 - 17:53, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Denizlispor deplasmanından golsüz beraberlikle ayrıldı

Trabzonspor Süper Lig'in 2. haftasında Denizli Atatürk Stadı'nda Denizlispor ile karşı karşıya geldi. Mücadele golsüz eşitlikle sonuçlandı.
Trabzonspor Denizlispor deplasmanından golsüz beraberlikle ayrıldı   Trabzonspor Süper Lig'in 2. haftasında Denizli Atatürk Stadı'nda Denizlispor ile karşı karşıya geldi. Mücadele golsüz eşitlikle sonuçlandı.   Müsabakanın 39. Dakikasında Nwakaeme ceza sahası içinde yerde kaldı. Hakem Volkan Bayarslan penaltı noktasını gösterdi.Daha sonra VAR’dan gelen ikaz üzerine kenara giderek pozisyonu tekrar izledi. Hakem Volkan Bayarslan VAR’da pozisyonu tekrar izledikten sonra penaltı kararını iptal etti.İki metreden görüp penaltı çaldığı pozisyonu vardan iptal edince sosyal medyadan eleştrilere neden oldu.   Denizlispor'da Hadi Sacko, 67 ve 68. dakikalarda gördüğü sarı kartlar sonrası kırmızı kartla cezalandırıldı ve takımını 10 kişi bıraktı.   Trabzonspor maç fazlasıyla 12. sırada kendine yer buldu. Denizlispor ise 15. sırada kaldı.   Denizlispor, gelecek hafta Antalyaspor'un konuğu olacak. Trabzonspor ise evinde Yeni Malatyaspor'u konuk edecek.      
Trabzonspor Süper Lig'in 2. haftasında Denizli Atatürk Stadı'nda Denizlispor ile karşı karşıya geldi. Mücadele golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Trabzonspor Denizlispor deplasmanından golsüz beraberlikle ayrıldı

 

Trabzonspor Süper Lig'in 2. haftasında Denizli Atatürk Stadı'nda Denizlispor ile karşı karşıya geldi. Mücadele golsüz eşitlikle sonuçlandı.

 

Müsabakanın 39. Dakikasında Nwakaeme ceza sahası içinde yerde kaldı. Hakem Volkan Bayarslan penaltı noktasını gösterdi.Daha sonra VAR’dan gelen ikaz üzerine kenara giderek pozisyonu tekrar izledi.

Hakem Volkan Bayarslan VAR’da pozisyonu tekrar izledikten sonra penaltı kararını iptal etti.İki metreden görüp penaltı çaldığı pozisyonu vardan iptal edince sosyal medyadan eleştrilere neden oldu.

 

Denizlispor'da Hadi Sacko, 67 ve 68. dakikalarda gördüğü sarı kartlar sonrası kırmızı kartla cezalandırıldı ve takımını 10 kişi bıraktı.

 

Trabzonspor maç fazlasıyla 12. sırada kendine yer buldu. Denizlispor ise 15. sırada kaldı.

 

Denizlispor, gelecek hafta Antalyaspor'un konuğu olacak. Trabzonspor ise evinde Yeni Malatyaspor'u konuk edecek.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.