Trabzonspor Çaykur Rizespor maçını yönetecek hakem belli oldu

Trabzonspor 26.02.2020 - 12:06, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Çaykur Rizespor maçını yönetecek hakem belli oldu

Trabzonspor Çaykur Rizespor maçını yönetecek hakem belli oldu   Trabzonspor’un Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 24. Haftasında sahasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçını Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Mehmet Cem Satman yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Direnç Tonusluoğlu görev yapacak.   Karşılaşmada Video Yardımcı Hakem olarak Özgür Yankaya, Asistan Video Yardımcı Hakem olarak ise Mustafa Emre Eyisoy görevlendirildi.     Süper Lig Cemil Usta Sezonu   STADYUM    ŞENOL GÜNEŞ SPOR KOMPLEKSİ Medical Park Stadyumu - TRABZON   KARŞILAŞMA TARİHİ 29.02.2020 - 17:00   KARŞILAŞMAYI YÖNETECEK HALEMLER    ABDULKADİR BİTİGEN(Hakem)  İSMAİL ŞENCAN(1. Yardımcı Hakem)  MEHMET CEM SATMAN(2. Yardımcı Hakem)  DİRENÇ TONUSLUOĞLU(Dördüncü Hakem)  ÖZGÜR YANKAYA(VAR)  MUSTAFA EMRE EYİSOY(AVAR)

Trabzonspor Çaykur Rizespor maçını yönetecek hakem belli oldu

 

Trabzonspor’un Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 24. Haftasında sahasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçını Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Mehmet Cem Satman yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Direnç Tonusluoğlu görev yapacak.

 

Karşılaşmada Video Yardımcı Hakem olarak Özgür Yankaya, Asistan Video Yardımcı Hakem olarak ise Mustafa Emre Eyisoy görevlendirildi.

 

 

Süper Lig Cemil Usta Sezonu

 

STADYUM

 

 ŞENOL GÜNEŞ SPOR KOMPLEKSİ Medical Park Stadyumu - TRABZON

 

KARŞILAŞMA TARİHİ

29.02.2020 - 17:00

 

KARŞILAŞMAYI YÖNETECEK HALEMLER

 

 ABDULKADİR BİTİGEN(Hakem)

 İSMAİL ŞENCAN(1. Yardımcı Hakem)

 MEHMET CEM SATMAN(2. Yardımcı Hakem)

 DİRENÇ TONUSLUOĞLU(Dördüncü Hakem)

 ÖZGÜR YANKAYA(VAR)

 MUSTAFA EMRE EYİSOY(AVAR)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.