Trabzonspor bugün izinli yarın yeni sezon hazırlıklarına devam edecek

Trabzonspor 12.07.2019 - 16:13, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor bugün izinli yarın yeni sezon hazırlıklarına devam edecek

Trabzonspor bugün izinli yarın yeni sezon hazırlıklarına devam edecek   Yeni sezon hazırlıkları kapsamında dün  Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde kamp çalışmalarını sürdüren Trabzonspor Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde sabah antrenmanında futbolcular iki grup halinde çalıştı. Birinci gruptaki futbolcular kuvvet çalışmaları gerçekleştirirken, ikinci gruptaki oyuncular ise fizyolojik ve performans testinden geçtiler.   Akşam 18.00’da başlayan antrenmanını Başkan Ahmet Ağaoğlu ile yönetim kurulu üyeleride izledi dayanıklılık esaslı büyük alan oyunları oynandı.     Kaptan Cemil (Dozer) Usta sahasında yapılan antrenmana ülkesinin milli takımında bulunan Obi Mikel’in yanı sıra izinli olan Caleb Ekuban katılmazken Majid Hosseini, Mert Kurt ve Cafer Tosun salonda çalışmalarını sürdürdü. Ogenyi Onazi’nin ise tedavisine devam edildi.   A Milli ve Ümit Milli takımlarımızın kampına gittiği için izinli olan Yusuf Yazıcı, Abdulkadir Ömür, Hüseyin Türkmen ve Uğurcan Çakır bugün Trabzonspor’un Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde devan eden kampına katıldılar.   Bugünü izinli olarak geçirecek olan Bordo Mavililer cumartesi günü (yarın) yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.  

Trabzonspor bugün izinli yarın yeni sezon hazırlıklarına devam edecek

 

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında dün  Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde kamp çalışmalarını sürdüren Trabzonspor Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde sabah antrenmanında futbolcular iki grup halinde çalıştı. Birinci gruptaki futbolcular kuvvet çalışmaları gerçekleştirirken, ikinci gruptaki oyuncular ise fizyolojik ve performans testinden geçtiler.

 

Akşam 18.00’da başlayan antrenmanını Başkan Ahmet Ağaoğlu ile yönetim kurulu üyeleride izledi dayanıklılık esaslı büyük alan oyunları oynandı.

 

 

Kaptan Cemil (Dozer) Usta sahasında yapılan antrenmana ülkesinin milli takımında bulunan Obi Mikel’in yanı sıra izinli olan Caleb Ekuban katılmazken Majid Hosseini, Mert Kurt ve Cafer Tosun salonda çalışmalarını sürdürdü. Ogenyi Onazi’nin ise tedavisine devam edildi.

 

A Milli ve Ümit Milli takımlarımızın kampına gittiği için izinli olan Yusuf Yazıcı, Abdulkadir Ömür, Hüseyin Türkmen ve Uğurcan Çakır bugün Trabzonspor’un Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde devan eden kampına katıldılar.

 

Bugünü izinli olarak geçirecek olan Bordo Mavililer cumartesi günü (yarın) yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.