Trabzonspor Beşiktaş Maçına Özel Kombinen Kulübüne Emanet

Trabzonspor 04.04.2017 - 16:57, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Beşiktaş Maçına Özel Kombinen Kulübüne Emanet

Trabzonspor Kombine sahibi olup takımımızın 8 Nisan Cumartesi oynayacağı Beşiktaş mücadelesine gelemeyecek taraftarlarımızın dikkatine!
Trabzonspor Beşiktaş Maçına Özel Duyurusunda Şu İfadelere Yer Verildi Taraftarlarımıza Önemli Duyuru Kombine sahibi olup takımımızın 8 Nisan Cumartesi oynayacağı Beşiktaş mücadelesine gelemeyecek taraftarlarımızın dikkatine! ‘Kombinen Kulübüne Emanet’ uygulamamız Beşiktaş derbisine özel olarak hizmetinizde. Kombine sahibi olup Beşiktaş derbisine gelemeyecek taraftarlarımız kombinelerini yalnızca bu maç özelinde kulübümüze devredebilecekler. Passolig internet sitesi üzerinden gerçekleştirilebilecek bu işlem sayesinde yurt içi ve yurt dışından taraftarlarımızın yoğun ilgi gösterdiği karşılaşma için bilet kapasitesi de arttırılmış olacaktır. Kombinesi olup önümüzdeki karşılaşmada tribünde yer alamayacak tüm taraftarlarımızı ‘Kombinen Kulübüne Emanet’ kampanyasına davet ediyoruz. Bu kampanyayla birlikte kulübüne ekonomik destek sağlayacak taraftarlarımız aynı zamanda tribünlerde oluşabilecek boşlukların da engellenerek Medical Park Arena’da muhteşem bir atmosfer yakalamamızı sağlayacaktır. Bu anlamlı kampanyaya katılmak isteyen taraftarlarımız işlemlerini https://www.passo.com.tr adresine giriş yaptıktan sonra kombinelerim bölümünde yer alan “Kombine Kulübe Devir” butonuna tıklayarak yapabilecektir.
Trabzonspor Kombine sahibi olup takımımızın 8 Nisan Cumartesi oynayacağı Beşiktaş mücadelesine gelemeyecek taraftarlarımızın dikkatine!

Trabzonspor Beşiktaş Maçına Özel Duyurusunda Şu İfadelere Yer Verildi

Taraftarlarımıza Önemli Duyuru

Kombine sahibi olup takımımızın 8 Nisan Cumartesi oynayacağı Beşiktaş mücadelesine gelemeyecek taraftarlarımızın dikkatine!

‘Kombinen Kulübüne Emanet’ uygulamamız Beşiktaş derbisine özel olarak hizmetinizde.

Kombine sahibi olup Beşiktaş derbisine gelemeyecek taraftarlarımız kombinelerini yalnızca bu maç özelinde kulübümüze devredebilecekler. Passolig internet sitesi üzerinden gerçekleştirilebilecek bu işlem sayesinde yurt içi ve yurt dışından taraftarlarımızın yoğun ilgi gösterdiği karşılaşma için bilet kapasitesi de arttırılmış olacaktır.

Kombinesi olup önümüzdeki karşılaşmada tribünde yer alamayacak tüm taraftarlarımızı ‘Kombinen Kulübüne Emanet’ kampanyasına davet ediyoruz. Bu kampanyayla birlikte kulübüne ekonomik destek sağlayacak taraftarlarımız aynı zamanda tribünlerde oluşabilecek boşlukların da engellenerek Medical Park Arena’da muhteşem bir atmosfer yakalamamızı sağlayacaktır.

Bu anlamlı kampanyaya katılmak isteyen taraftarlarımız işlemlerini https://www.passo.com.tr adresine giriş yaptıktan sonra kombinelerim bölümünde yer alan “Kombine Kulübe Devir” butonuna tıklayarak yapabilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.