Trabzonspor Avrupa Kupalarında 129. Maçında

Trabzonspor 29.08.2019 - 09:25, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Avrupa Kupalarında 129. Maçında

Trabzonspor bugün AEK karşısında Avrupa kupalarında 129. kez sahaya çıkacak. 128 maçta 50 galibiyet, 45 yenilgi ve 33 beraberlik alırken rakip fileleri 169 kez havalandıran Trabzonspor, kalesinde 170 gol gördü.
Trabzonspor Avrupa Kupalarında 129. Maçında   Trabzonspor, Avrupa Ligi play-off turu rövanşında bugün Yunanistan temsilcisi AEK'yı konuk edecek. Şenol Güneş Spor Kompleksi'ndeki maç 20.30'da başlayacak. Bu sezon Avrupa'da Sparta Prag, ligde de Yeni Malatyaspor'u konuk eden Trabzonspor, sahasındaki 3. maçını da kapalı gişe oynayacak. İlk maçı 3-1 kazanan Trabzonspor'a tur için her türlü beraberlik ve galibiyetin yanı sıra tek farklı yenilgiler de yetiyor. 1-3'te maç uzayacak. AEK'ya tur için 3 fark veya en az 4 gol atacağı iki farklı galibiyetler gerekiyor.   SAAT: 20.30 YAYIN: TRT 1 STAT: Şenol Güneş Spor Kompleksi HAKEM: Michael Oliver (İngiltere)   Ünal Karaman İsimler Değişir Kalite Değişmez   Ünal Karaman, "Kim oynarsa oynasın, futbolumuzda fark olmaz" dedi. AEK karşısında sahaya çıkacak oyuncuların rakibe bakışlarını değiştirmeyeceğini belirten bordo-mavili çalıştırıcı, "İnşallah güzel bir sonuçla yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.   Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman,   Avrupa Ligi play-off turunda ilk maçta 3-1 yendikleri AEK ile bugün oynayacakları rövanş için, "Biz onları nasıl yenmişsek onlar da bizi yenebilir" dedi. Rakipte önemli değişiklikler yaşandığının altını çizen Karaman, "Bunun onlara nasıl yansıyacağını bilmiyoruz. Benim oyuncularım geçen seneden beri bir duruş sergiledi, o duruşla beraber buradayız. Biz hangi oyuncuyla oynarsak oynayalım oyun kalitemizde fark yok. Hangi oyuncuları seçersek seçelim rakibe farklı bakma şansımız yok" diye konuştu.   Hiçbir Zaman Hayal Satmadım   Büyük hedefleri büyük oyuncularla kazanırsınız. En yakın maç en önemli maçtır. İnşallah güzel sonuç alıp yolumuza devam edeceğiz. Hiçbir zaman hayal satmadım. İşimiz çalışmak."   Basın toplantısına katılan Abdülkadir Ömür de "Hocamın dediği gibi oynanmamış bir maç. Avantajlı bir skor ancak oynamadan bir şey diyemeyiz. Gruplara kalmak istiyoruz. İnşallah gruplara kalıp Trabzonspor'u iyi yerlere taşırız"     Trabzonspor Avrupa Kupalarında 129. Maçına çıkıyor   Trabzonspor bugün AEK karşısında Avrupa kupalarında 129. kez sahaya çıkacak. 128 maçta 50 galibiyet, 45 yenilgi ve 33 beraberlik alırken rakip fileleri 169 kez havalandıran Trabzonspor, kalesinde 170 gol gördü.
Trabzonspor bugün AEK karşısında Avrupa kupalarında 129. kez sahaya çıkacak. 128 maçta 50 galibiyet, 45 yenilgi ve 33 beraberlik alırken rakip fileleri 169 kez havalandıran Trabzonspor, kalesinde 170 gol gördü.

Trabzonspor Avrupa Kupalarında 129. Maçında

 

Trabzonspor, Avrupa Ligi play-off turu rövanşında bugün Yunanistan temsilcisi AEK'yı konuk edecek. Şenol Güneş Spor Kompleksi'ndeki maç 20.30'da başlayacak. Bu sezon Avrupa'da Sparta Prag, ligde de Yeni Malatyaspor'u konuk eden Trabzonspor, sahasındaki 3. maçını da kapalı gişe oynayacak. İlk maçı 3-1 kazanan Trabzonspor'a tur için her türlü beraberlik ve galibiyetin yanı sıra tek farklı yenilgiler de yetiyor. 1-3'te maç uzayacak. AEK'ya tur için 3 fark veya en az 4 gol atacağı iki farklı galibiyetler gerekiyor.

 

SAAT: 20.30

YAYIN: TRT 1

STAT: Şenol Güneş Spor Kompleksi

HAKEM: Michael Oliver (İngiltere)

 

Ünal Karaman İsimler Değişir Kalite Değişmez

 

Ünal Karaman, "Kim oynarsa oynasın, futbolumuzda fark olmaz" dedi. AEK karşısında sahaya çıkacak oyuncuların rakibe bakışlarını değiştirmeyeceğini belirten bordo-mavili çalıştırıcı, "İnşallah güzel bir sonuçla yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman,

 

Avrupa Ligi play-off turunda ilk maçta 3-1 yendikleri AEK ile bugün oynayacakları rövanş için, "Biz onları nasıl yenmişsek onlar da bizi yenebilir" dedi. Rakipte önemli değişiklikler yaşandığının altını çizen Karaman, "Bunun onlara nasıl yansıyacağını bilmiyoruz. Benim oyuncularım geçen seneden beri bir duruş sergiledi, o duruşla beraber buradayız. Biz hangi oyuncuyla oynarsak oynayalım oyun kalitemizde fark yok. Hangi oyuncuları seçersek seçelim rakibe farklı bakma şansımız yok" diye konuştu.

 

Hiçbir Zaman Hayal Satmadım

 

Büyük hedefleri büyük oyuncularla kazanırsınız. En yakın maç en önemli maçtır. İnşallah güzel sonuç alıp yolumuza devam edeceğiz. Hiçbir zaman hayal satmadım. İşimiz çalışmak."

 

Basın toplantısına katılan Abdülkadir Ömür de "Hocamın dediği gibi oynanmamış bir maç. Avantajlı bir skor ancak oynamadan bir şey diyemeyiz. Gruplara kalmak istiyoruz. İnşallah gruplara kalıp Trabzonspor'u iyi yerlere taşırız"

 

 

Trabzonspor Avrupa Kupalarında 129. Maçına çıkıyor

 

Trabzonspor bugün AEK karşısında Avrupa kupalarında 129. kez sahaya çıkacak. 128 maçta 50 galibiyet, 45 yenilgi ve 33 beraberlik alırken rakip fileleri 169 kez havalandıran Trabzonspor, kalesinde 170 gol gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.